Ζ.Μακρυπούλια: «Έχω στερηθεί πολλές νεανικές τρέλες»!

Ζ.Μακρυπούλια: «Έχω στερηθεί πολλές νεανικές τρέλες»! | tlife.gr

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι αναμφίβολα στην καλύτερη φάση της ζωής της, έχοντας μεγάλες επιτυχίες στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη και εισπράττοντας καθημερινά το θαυμασμό όλου του ανδρικού πληθυσμού.

Μετά τη μεγάλη της επιτυχία στην ελληνοαυστραλιανή ταινία «Kings of Mykonos’, που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νικ Γιαννόπουλος, αλλά και την εκπληκτική παρουσία της στο «Dancing with The Stars», η Ζέτα Μακρυπούλια βλέπει τις «μετοχές» τις να ανεβαίνουν.

Η ίδια πιο λαμπερή από ποτέ μίλησε στο People για το παρελθόν και τα πρώτα της βήματα στο χώρο, αποκαλύπτοντας ότι εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο και δεν ήταν όλα τόσο εύκολα στη ζωή της. «Eργάζομαι από τα 13 κι έχω στερηθεί πολλές από τις νεανικές τρέλες των συνομήλικών μου. Ποτέ δεν ένιωθα ότι ήμουν η όμορφη του σχολείου. Οι φίλες μου είχαν κατακτήσεις, εγώ το πολύ μια-δυο»», παραδέχεται η Ζέτα.

Ακόμη, αναφέρει ότι βρέθηκε στην τηλεόραση από παιδί σχεδόν, καθώς το 2001, όταν ήταν μαθήτρια Λυκείου, πήρε το βάπτισμα του πυρός στο Ciao Antenna, κάνοντας μία από τις «τσαούσες».

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός είναι χαρούμενη για την επιτυχία της νέας της ταινίας στην Αυστραλία και περιμένει να δει τι θα γίνει και στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, δηλώνει ότι προς το παρόν δεν έχει σχέδια για το μέλλον. «Δεν κάνω ποτέ σχέδια για το χρόνο που φεύγει. Επίσης, δεν έχω κανένα άγχος. Τώρα, στα 31, είμαι πολύ καλύτερα απʼ ό,τι ήμουν στα 20 μου. Και το ίδιο πιστεύω πως θα συμβεί και στα 40» , αναφέρει η Ζέτα.

READ more