Ζ. Μακρυπούλια – Μ. Χατζηγιάννης: Μαζί στο θέατρο! Φωτογραφίες

Μπορεί χθες να είχαμε τον ελληνικό τελικό της Eurovision, αλλά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την Ζέτα Μακρυπούλια προτίμησαν να βρεθούν μαζί στο θέατρο. Το γνωστό ζευγάρι πήγε στην όπερα του Henry Purcell “Dido and Aeneas”σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ και απόλαυσε την παράσταση.
Οι δυο τους έφθασαν μαζί στον πολυχώρο Vault και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στην Ελένη Λιώνα, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση και έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Μιχάλη, ως καθηγήτρια φωνητικής. Ενώ, την συνάντησαν και μετά το τέλος του έργου για να την συγχαρούν από κοντά.

Ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι, ο Μιχάλης και η Ζέτα έδειχναν να απολαμβάνουν αυτή τη βραδινή τους έξοδο, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Και παρόλο που κρατούν συνήθως χαμηλό προφίλ στις βραδινές τους βόλτες δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν μαζί στους φωτογράφους που τους συνάντησαν εκεί.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Το διάσημο σκηνικό έργο του “Διδώ και Αινείας” σε λιμπρέτο του Nahum Tate, είναι ένα από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου λυρικού ρεπερτoρίου. Βασισμένο στην Αινειάδα του Βιργιλίου, ανήκει στην κατηγορία της Όπερας Δωματίου και πρωτοπαρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 1688 στο Josias Priest girl’s school στο Chelsea London. Από τότε η «Διδώ» έχει τύχει εξαιρετικής επιτυχίας με διάσημα ανεβάσματα στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου.

Μεγάλες τραγουδίστριες όπως η περίφημη κοντράλτο Kathleen Ferrier, η Kirsten Flagstad, η Tatiana Troyanos, η Janet Baker, η Jessye Norman κ.α. χάρισαν την φωνή τους στην θρυλική βασίλισσα της Καρχηδόνας και στο περίφημο «Lamento» της Διδούς “When I am laid in Earth” το οποίο στην τελευταία σκηνή περιγράφει συγκλονιστικά την απελπισία και τον θάνατο της ηρωίδας και ανήκει στης χρυσές σελίδες της οπερατικής ιστορίας!

Δες φωτογραφίες:

Φιλίτσα Καλλογεράκου

Read More

And More