Ζ. Μακρυπούλια: Ποζάρει σαν pin up girl και μιλά για τον Μιχάλη και το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει!

Για όλους και για όλα μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτοντας πως είναι η συμβίωση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την επιθυμία της να γίνει μανούλα. Η γνωστή παρουσιάστρια ποζάρει σαν pin up girl στο φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη για το Celebrity και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Η συμβίωση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
“Με τον Μιχάλη στη συμβίωση έχουμε πάρα πολλά απόλυτα κοινά. Εκεί που δεν συμβαδίζουμε πολύ είναι στην τάξη. Εγώ είμαι πιο τακτική σε σχέση με εκείνον!”
Η επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί
“Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Είναι μια ιδέα με την οποία έχω έρθει κοντά και μου αρέσει. Θα ήθελα όμως να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Όχι τα δικά μου στραβά και απωθημένα να τα πάρει το παιδί. Δεν θέλω κλώνο”.


Ποιο είναι το όνειρό της;
“Είμαι από τους ανθρώπους που ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα σπίτι κάπου εκτός Αθηνών και να ζω εκεί τον περισσότερο χρόνο. Θέλω να είμαι κοντά στη φύση”.
Θα ήθελε να έχει υστεροφημία;
“Δεν ασχολούμαι με την υστεροφημία μου γιατί οι κύκλοι κλείνουν τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνει -και δεν γίνεται- κανείς να αφήσει εποχή πια”.

Πώς αντιμετωπίζει τις ανασφάλειες και τις στιγμές κατάθλιψης;
“Κάνω υπομονή. Τις ζω. Προσπαθώ να δω πως είναι, πόσο τις αντέχω, πώς αντιδρώ σε αυτές και περιμένω να περάσουν. Με έχει βοηθήσει πολύ όπως έχω πει τα τελευταία χρόνια η ψυχανάλυση”.
Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Read More

And More