Ζ. Τηγανούρια: Η μουσικοσυνθέτις βαφτίζει την κόρη της και μας δείχνει τις μπομπονιέρες της!

Όλα είναι έτοιμα για το baby bloom της κόρης της ερμηνεύτριας και μουσικοσυνθέτις από τη Σαμοθράκη Ζωής Τηγανούργια και του σύζυγου της, επίσης μουσικού, Στέλιου Γενεράλη.
Η βάφτιση της μικρής θα γίνει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγίων Πάντων, στην Καλλιθέα, στις 20.00 και εκείνη θα πάρει το όνομα Χρυσοβαλάντου (από την Ειρήνη Χρυσοβαλάντου που την έχει τάξει η μαμά της), αλλά θα τη φωνάζουν χαϊδευτικά Βαλεντίνα.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Ζωή Τηγανούρια που μας μίλησε για τη βάφτιση της κόρης της και μας αποκάλυψε πώς θα είναι οι μπομπονιέρες (εμπνευσμένες από τις μικρές πριγκίπισσες του Disney) που θα μοιράσουν στους καλεσμένους μετά το μυστήριο.

Νονά της μικρής είναι η φίλη της, η συγγραφέας και στιχουργός Ευανθία Μάγνη, με την οποία συνεργάζεται, ενώ μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει και ένα μεγάλο πάρτυ για τους φίλους και τους συγγενείς σε εστιατόριο της περιοχής που ζει το ζευγάρι.

“Όλα είναι έτοιμα για τη βάφτιση που θα γίνει το Σάββατο στην Καλλιθέα και θα έχουμε πολύ κόσμο γιατί δυστυχώς στο γάμο που έγινε στη Σαμοθράκη δεν μπόρεσαν να είναι πολλοί φίλοι μας και έτσι θέλαμε να κάνουμε μια πιο ανοιχτή βάφτιση”, είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Τηγανούρια.
Μιλώντας με ενθουσιασμό για την μπέμπα της δήλωσε: “Το κοριτσάκι μας είναι 12 μηνών, έχει αρχίσει να περπατάει και μας έχει ξετρελάνει. Είναι πολύ γλυκό μωράκι, ξανθό γαλανομάτικο και όπως είναι φυσικό όλοι ασχολούμαστε μαζί της”.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα, μετά τις καλοκαιρινές συναυλίες της, η Ζωή που έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ηχογραφήσεις σαν ακορντεονίστα και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Δ. Γαλάνη, Γ. Νταλάρας, Χ. Αλεξίου, Μαρινέλλα, Γ. Πάριος, Ελ. Αρβανιτάκη, Μ. Χατζηγιάννης και άλλοι ανέφερε ότι ετοιμάζει νέα τραγούδια ως συνθέτις και κάποιες Live εμφανίσεις για το χειμώνα.

“Αφού έκανα το καλοκαίρι γύρω στις 20 συναυλίες από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι το Βεάκειο Θέατρο και το Badminton, ετοιμάζω live εμφανίσεις στο Antart στη Γλυφάδα με πολλούς guest καλεσμένους και μια μεγάλη ομάδα “Χοροακτίς”, αλλά και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα για το χειμώνα”, είπε και συμπλήρωσε: “Επειδή πέρσι κυκλοφόρησε το CD μου “Φως – Rockin’ Zoe”, όπου ερμηνεύουν τραγούδια η Αρετή Κετιμέ και ο Κώστας Μακεδόνας και άλλοι, τώρα ετοιμάζω κάποιες συνεργασίες για να γράψω κυρίως τραγούδια σε καλλιτέχνες. Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα τραγούδι με μουσική και ενορχήστρωση δική μου και στίχους στα τούρκικα από την Ευανθία Μάγνη για μια καλλιτέχνιδα από την Τουρκία που κάνει μεγάλη επιτυχία ”.

Read More

And More