Zακ Γαλυφιανάκης: Είμαι υπέρ στη νομιμοποίηση της μαριχουάνας!

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης είναι ένας κωμικός που έχει χάρισει πολύ γέλιο σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από τον τρόπο που εκφράζεται και τους ρόλους που υποδύεται είναι αδύνατον να μην σε κάνει να ξεκαρδιστείς με τια ατάκες του και το γενικό του στυλ.

Οι ρόλοι που υποδύεται είναι συνήθως άνθρωποι που δεν συναντάς εύκολα στην καθημερινότητά σου: ”Η αλήθεια είναι πως προτιμώ τους μη φυσιολογικούς τύπους – εκείνους που δεν λένε και δεν κάνουν αυτά που μας έχουν συνηθίσει και μας έχουν ταϊσει από μικρά παιδιά με το κουτάλι. Αυτοί οι τύποι όμως είναι και οι πιοπ ενδιαφέροντες. Και η κωμωδία είναι το μοναδικό κινηματογραφικό είδος στο οποίο μπορείς να φτάσεις στα άκρα”, λέει χαρακτηριστικά.

Ο Ζακ είναι επίσης γνωστός για τις προοδευτικές του απόψεις. Για παράδειγμα είναι υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας. ”Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η χρήση της μαριχουάνας είναι ακόμη ταμπού σε μια κοινωνία η οποία θα έπρεπε να να αφήνει εκείνους που θέλουν να χαλαρώσουν να το κάνουν ήρεμα και χωρίς ενοχές. Η νομιμοποίηση της μαριχουάνας είναι τεράστιο πολιτικό ρίσκο, αλλά θα νιώσω απίστευτα χαρούμενος αν δω επιτέλους να το αναλαμβάνουν”, εξηγεί.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More