Ζαρίφη για Μενεγάκη: ”Οι σχέσεις μας δεν ήταν κακές. Ήταν στον πάγο”!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει στο TV Έθνος για την Ελένη Μενεγάκη. ”Εκείνη με έβγαλε στο γυαλί. Η ευθύνη γι’αυτό είναι όλη της κυρίας Μενεγάκη. Αυτή πιάστε και ξεκινήστε την κλωτσοπατινάδα. Όταν πρωτοπήγα καλεσμένη στην Ελένη φέτος, έφτασα 5 λεπτά πριν βγω στον αέρα και το έκανα ηθελημένα γιατί δεν ήθελα να μιλήσουμε πριν από την εκπομπή. Ουσιαστικά τα πέντε πρώτα λεπτά ήταν αμήχανα. Αμέσως μετά, ήταν τόσο έντονη η συνεργασία μου με την Ελένη και βγήκε ακριβώς αυτό που είχαμε στο παρελθόν. Το ζητούμενο σε όλες τις εκπομπές είναι να δημιουργούν ντόρο. Κι αυτό μέσα στη λογική της δουλειάς μας είναι”, δηλώνει.

Και συνεχίζει: ”Όταν είσαι πολλά χρόνια σε μια θέση και πετυχημένα κιόλας, είσαι εύκολος στόχος και για την αλλαγή και για την στασιμότητα. Θεωρώ ότι η καλή διάθεση της Ελένης είναι και το εφόδιό της στην AGB. Πέρα απ’το ότι οι γυναίκες την εμπιστεύονται. Η Ελένη έχει γίνει τρεις φορές μητέρα και είναι σαφώς ένας άνθρωπος που εμπιστεύεσαι να σου παρουσιάζει θέματα. Οι σχέσεις μας δεν ήταν κακές. Ήταν απλώς στον πάγο. Κι επειδή η καλοκαιρία συνεχιζόταν μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου στη χώρα μας, βοήθησε και τον δικό μας να λιώσει”.

Όσον αφορά τις σχέσεις της με το Νίκο Μουτσινά λέει: ”Με τον Μουτσινά δεν είχαν παγώσει ποτέ να σου πω την αλήθεια. Περάσαμε μία φάση του να συνειδητοποιήσουμε τι είχε συμβεί και μετά μια χαρά. Έχουμε και μια συνεργασία στο Δέστε τους και πέφτει το γέλιο τηςαρκούδας. Τον Νίκο τον πιστεύω πάρα πολύ”.

Read More

And More