Ζάχος Χατζηφωτίου – Έλενα Χριστοπούλου: Το μπέρδεμα με τη δήλωση για τη σχέση τους, οι αντιδράσεις και το ξεκαθάρισμα

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών, υπήρξε ένας πολύ γοητευτικός άντρας και λάτρης του γυναικείου φύλου με δεκάδες κατακτήσεις στο ενεργητικό του.

Ωστόσο πριν τέσσερα περίπου χρόνια είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του, όπου είχε αποκαλύψει ότι διατηρούσε σχέση με την τότε coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε δηλώσει στην εκπομπή «Τι λέει;» του Alpha: «Την βλέπω, έρχεται καμιά φορά εδώ και τρώμε μαζί. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμουν επτά χρόνια μαζί και την αγαπούσα πάρα πολύ. Η μόνη που έμεινε τόσα χρόνια μαζί μου. Στην Κηφισιά μέναμε τότε. Η ομορφιά της και το σώμα της, με κράτησαν δίπλα της. Είναι καλοβαλμένη».

Ωστόσο οι δηλώσεις του δημοσιογράφου και συγγραφέα είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς πολλοί δεν θεώρησαν σωστό ένας άντρας να «βγάζει στη φόρα» τις προσωπικές του σχέσεις με άλλες γυναίκες.

 

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν αυτή που έβαλε ένα τέλος στην ιστορία, μιλώντας στον αέρα του «Πρωινού» για την σχέση 24 χρόνων που τη συνέδεε με τον Ζάχο Χατζηφωτίου: «Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσει στις επιλογές μου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του».

«Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ. Εκείνος μου έχει μάθει ότι μέσα από το χιούμορ ξεπερνάμε τα πάντα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς, να μου δείξουν τις φωτογραφίες, να μου δείξουν και που μέναμε αλλά δεν θέλω να μπω σε πόλεμο φαντασμάτων. Ο Ζάχος είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου, είναι αυτός. Αν ήταν κάτι άλλο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα» είχε συμπληρώσει στον ANT1 η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Read More

And More