Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μας δείχνει για πρώτη φορά πως ήταν στην περίοδο της εγκυμοσύνης της!

Μπορεί να είναι ο φόβος και ο τρόμος των κοριτσιών στο Greece’s Next Top Model, η Ζενεβιέβ Μαζαρί όμως έχει τη δική της ευαίσθητη πλευρά, την οποία φυσικά δεν αφήνει να φανεί στο τηλεοπτικό show του Star. Η art director του GNTM είναι ιδιαίτερα αυστηρή στο show (εκεί φυσικά που πρέπει) και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της πάντα με αμέριστο επαγγελματισμό.

Ποια είναι όμως, η θεά Ζενεβιέβ που έχει τρελάνει το twitter;

Η Genevieve Majari  έχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα δούλεψε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου. Παράλληλα, εργαζόταν ως μοντέλο με σπουδαίους σχεδιαστές όπως: Γιώργος Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary and Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalk.=

H «γκουρού» του GNTM ταξίδεψε έως την κεντρική και τη νότια Αμερική, αναζητώντας την έμπνευση και όχι μόνο. Λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με τη δουλειά της να αναγνωρίζεται και να έχει δημοσιευτεί σε μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών. Από το 2014 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον δημοφιλή φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δυο παιδιά: την Ροζαλία και τον Μιχάλη. Μάλιστα, σε ένα flash back που έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέβασε στο Instagram story της μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, όπου πόζαρε μαζί με την καλή της φίλη, Βίκυ Καγιά.

Read More

And More