Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι κόντρες στο GNTM, η εξομολόγηση για τον σύζυγό της και τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της!

H Ζενεβιέβ Μαζαρί, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου για την εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κου Κου».  Μεταξύ άλλων, η art director του GNTM μίλησε για…

… τα σχόλια που γίνονται για εκείνη στα social media: “Εννοείται πώς τα διαβάζω. Λατρεύω τους τουιτεράδες και τους τύπους που κάνουν αυτά τα βιντεάκια που ξαφνικά εγώ χορεύω σε όλο το διαδίκτυο. Να είσαι καλά παιδιά…”.

… την οικογένειά της: “Στο σπίτι είμαστε ομάδα. Ο αρχηγός είναι ο σύζυγός μου, ο Βασίλης. Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε γίναμε οικογένεια, γιατί το ένιωσα και το ένιωσε κι εκείνος…”.

… τις κόντρες των κοριτσιών στο GNTM: “Καλά κάνουν και ξεμαλλιάζονται. Τι θα έκαναν μέσα σε ένα σπίτι τόσα κορίτσια. Υπάρχει και η περίοδος. Είναι γυναίκες, δεν είναι παιδάκια. Βλέπω τα επεισόδια, καταλαβαίνω τι έχει γίνει στο σπίτι και γιατί δεν έκαναν καλή φωτογράφηση και γίνομαι έξαλλη…”.

… την εποχή που υπήρξε μοντέλο: “Δεν έχω βγάλει λεφτά σαν μοντέλο. Ενδυματολόγος ήμουν, απλά επειδή εξυπηρετούσε το σώμα μου, μου έδιναν ένα outfit και περπάταγα…”.

… τα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες της: “Πήρα 40 κιλά στη Ροζαλία και 35 στον Μιχάλη. Ήταν τέλεια!”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More