Ζέτα Δούκα: Έτσι περνάει την καραντίνα στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους!

Ο κορονοϊός μαστίζει την υφήλιο και γι’ αυτό η κυβέρνηση ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα παράταση των περιοριστικών μέτρων που θα περιλαμβάνουν ακόμη και το Πάσχα. Στόχος είναι να διατηρηθεί στα ίδια χαμηλά ποσοστά η διασπορά του νέου φονικού ιού και να μην «ξεφύγει» βάζοντας σε κίνδυνο τους συμπολίτες μας.

Η Ζέτα Δούκα και ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς, υπακούοντας στα μέτρα αυτά, αλλά και την άποψη των ειδικών, βρίσκονται σε οικειοθελή καραντίνα στο σπίτι τους, μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, και βγαίνουν έξω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Το ζευγάρι, τώρα που όλες οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρίσκονται σε μία παύση, περνάει όλο τον χρόνο του με την μονάκριβη κόρη του, την Θάλεια, η οποία άλλωστε είναι και η απόλυτη προτεραιότητά του. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένη ηθοποιός δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά τους.

Πρόσφατα, λοιπόν, επέλεξε να τους δώσει μια μικρή γεύση από τα παιχνίδια με τον σύζυγό της και την μικρή τους πριγκίπισσα στο παιδικό δωμάτιο. Όπως είδαμε στα stories της, όλοι μαζί φτιάχνουν κατασκευές από lego, ενώ ο “χαζομπαμπάς” Μιχάλης ζωγραφίζει παρέα με τη Θάλεια, ενώ η Ζέτα τους καμαρώνει και τους απολαμβάνει.

Δες τα βίντεο:

Read More

And More