Ζέτα Δούκα: Φωτογραφίες από την παράσταση, στην οποία βίωσε σωματική και λεκτική βία

Σοκ έχει προκαλέσει η εξομολόγηση που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης, η Ζέτα Δούκα μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τη λεκτική και σωματική βία που υπέστη από καταξιωμένο σκηνοθέτη στο παρελθόν, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε – μαζεύοντας απέραντο κουράγιο και θάρρος – να κατονομάσει τον Γιώργο Κιμούλη. (Διάβασε εδώ τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα)

Η Ζέτα Δούκα περιέγραψε στην εκπομπή του Mega τις στιγμές που έζησε στην θεατρική παράσταση «Closer», στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Γιώργο Κιμούλη τη σεζόν 2008-09 στο θέατρο Αθηνών. Στο εν λόγω θεατρικό έργο πρωταγωνιστούσαν επίσης ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού.

Το TLIFE βρήκε φωτογραφίες από την συγκεκριμένη παράσταση, όπου η Ζέτα Δούκα με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη και τους συναδέλφους τους έκοβαν πρωτοχρονιάτικη πίτα…

‘”Εγώ πήγα εκεί με πολύ μεγάλη ανυπομονησία σε αυτό το υπέροχο θίασο. Αυτό που συνάντησα ήταν μιας απίστευτης έντασης ψυχολογική βία, εντός και εκτός σκηνής με εξάρσεις και περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε να αλλάξει τη σκηνοθεσία, να αλλάξει τα λόγια, να προκαλέσει ένα υποκριτικό βραχυκύκλωμα στον άλλο ώστε να τα χάσει και αυτό έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι κριτικές που βγήκαν για εμένα ήταν καλές. Εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας, χειρονομίες και υπήρχε κι ένα περιστατικό – ήταν η χρονιά που έγιναν τα γεγονότα με τον Γρηγορόπουλο- το θέατρο ήταν κεντρικό, είχε πολύ λίγο κόσμο η παράσταση.

Στέλνει τον συνάδελφό μου, υπέροχο ηθοποιό και φίλο μου να μου πει να βγω στη σκηνή για να πω στον κόσμο ότι δε θα γίνει η παράσταση. Κι όταν τον ρώτησα, γιατί δεν βγαίνει εκείνος να το πει ως επικεφαλής και θιασάρχης, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε ότι “ok πάμε τρίτο κουδούνι”, εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα.

Ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα σε προηγούμενη συνάντησή τους στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Αργώ”, το 2007 πριν ξεκινήσει η συνεργασία τους.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More