Ζέτα Δούκα: Η κόρη της συνάντησε από μακριά τις γιαγιάδες της – Δες το συγκινητικό βίντεο

Ένα συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός, αφού έβαψε αυγά και έψησε τσουρέκια, ετοίμασε ένα δέμα για τους γονείς της αλλά και τους γονείς του συζύγου της, Μιχάλη Χατζαντωνά, μιας και φέτος δεν θα γιορτάσουν όλοι μαζί το Πάσχα λόγω της επέλασης του κορονοϊού.

Έτσι, η Ζέτα Δούκα μαζί με την κόρη της, Θάλεια, πήγαν τα καλούδια που ετοίμασαν στις γιαγιάδες και τους παππούδες, με την μικρή να ενθουσιάζεται που βλέπει, έστω και από μακριά, τις γιαγιάδες της. Η ταλαντούχα ηθοποιός απαθανάτισε τη συγκινητική στιγμή και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

“Ναι, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό Πάσχα το φετινό, περίεργο και…στενάχωρο.
Δεν θα αγκαλιάσουμε , δεν θα φιλήσουμε τους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους φίλους μας, ούτε θα σπάσουμε αυγά και θα τσουγκρίσουμε ποτήρια… Κι αυτό, όσο και να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου, πονάει! Είναι όμως αναγκαίο να γίνει έτσι ή για να το πω διαφορετικά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει αλλιώς.

Εάν αγαπάμε, όπως λέμε, τους δικούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε για λίγο ακόμα, να τους προστατεύουμε με την απόσταση μας, έστω κι αν η καρδιά μας…σπάει( όπως η δική μου σήμερα πηγαίνοντας αυγά και τσουρέκι στις γιαγιάδες με την Θάλεια). Καλό Πάσχα σε όλους μας και καλή λευτεριά!!!”, σημείωσε η Ζέτα Δούκα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες το βίντεο:

Η Θάλεια ενθουσιάστηκε που είδε τις γιαγιάδες της, έστω και από μακριά!

Read More

And More