Ζέτα Δούκα: Ξεκίνησε διακοπές και «κόβει ανάσες» ποζάροντας μόνο με το μαγιό της!

Η Ζέτα Δούκα ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις και, μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Thrive“, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η ηθοποιός μαζί με την οικογένειά της βρίσκονται στην Παλαιοχώρα στην Κρήτη και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από όλους και από όλα.

Ωστόσο, ως λάτρης του Instagram, η Ζέτα δεν ξεχνά τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους οποίους μοιράζεται φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται. Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, η ηθοποιός πόζαρε φορώντας μόνο το μαγιό της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το κόκκινο μπικίνι που επέλεξε για να κάνει τις βουτιές της αναδείκνυε άψογο το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο θα ζήλευαν και γυναίκες ακόμα μικρότερές της.

«Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε. holidays #greece #greekislands #noworries #breathe #relax #greattime #familytime #nofilter #seaandsun #justabikini #noretouche», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Η Ζέτα Δούκα, όπως ήταν αναμενόμενο, ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη και έκανε τους άντρες followers της να αναστατωθούν.

Read More

And More