Ζέτα Δούκα: Ξετρελαμένη με την κόρη της Θάλεια! [pics]

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Ο λόγος για την Ζέτα Δούκα που πέρασε τις ημέρες των γιορτών μαζί με την οικογένειά της και απόλαυσε στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Η γνωστή ηθοποιός που παρουσίασε την εκπομπή Thrive στον Ant1 και τώρα πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς», έχει μεγάλη αδυναμία στην  κόρη της Θάλεια.

Η μικρή που έχει γίνει πια 3,5 χρόνων είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη ζωή της Ζέτας Δούκα και του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηαντωνά. Το ζευγάρι απέκτησε το κοριτσάκι του, μετά από ένα πολύωρο τοκετό τον Μάρτη του 2016 και από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει. Τώρα μάλιστα που η Θάλεια, έχει αρχίσει να μεγαλώνει, οι βόλτες και τα παιχνίδια δεν έχουν τέλος.

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της και την κόρη τους στέλνοντας τις ευχές της για νέα χρονιά. Γεμάτη ευτυχία στην ανάρτησή της σημειώνει: «Καλωσήρθες 2020!! Να είσαι τυχερό, γεμάτο δώρα αγάπης, υγείας, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και ειρήνης! Τα χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ!!! Καλή χρονιά!».

Και ακολούθησαν φυσικά και οι φωτογραφίες με την μικρή Θάλεια και τα μηνύματα αγάπης για το κορίτσι της: «Η αγκαλιά της ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και μας έκανε να… λιώσουμε!

Read More

And More