Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Έτσι περνούν το χρόνο στο σπίτι με την κόρη τους! [pics,vids]

Στο σπίτι μετά τα έκτακτα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ζέτα Δούκα με όλη την οικογένειά της. Η γνωστή ηθοποιός που εμφανίζεται σε ένα ρόλο έκπληξη στο νέο «Καφέ της Χαράς», βρίσκεται αυτές τις μέρες – όπως και ο περισσότερος κόσμος-κλεισμένη στο σπίτι με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηαντωνά και την κόρη τους Θάλεια.

Το ζευγάρι, μάλιστα,  μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει όλες τις αγαπημένες του δραστηριότητες έχει βρει όμως, τον καλύτερο τρόπο για να περνά δημιουργικά το χρόνο του στο σπίτι. Αυτές, λοιπόν, τις μέρες, προτεραιότητα έχει φυσικά η κόρη τους η Θάλεια, η οποία είναι και η μεγάλη πρωταγωνίστρια του σπιτιού.

Αφού, λοιπόν, μαμά και κόρη έκαναν τα απαραίτητα beaute και έβαψαν νύχια με το δικό τους μοναδικό και colοrful τρόπο, επιδόθηκαν και σε άλλες αγαπημένες δραστηριότητες. Ναι, η μικρή Θάλεια φαίνεται πως έχει καλλιτεχνική φλέβα και έτσι ξεκίνησε να κάνει face painting τόσο στον μπαμπά, όσο και στην μαμά της.

Ωστόσο, οι δραστηριότητες δεν σταμάτησαν εκεί, με όλη την οικογένεια να απολαμβάνει το ηλιόλουστο πρωινό της Τετάρτης ζωγραφίζοντας στην αυλή του σπιτιού τους.

Όσο για το ζευγάρι, δεν παρέλειψε να αφιερώσει και λίγο χρόνο σε ένα ρομαντικό τετ α τετ με ένα ποτήρι κρασί και ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός, μετά από απαίτηση και των διαδικτυακών της φίλων αποκάλυψε πως αυτές τις μέρες της αρέσει να χαλαρώνει με ένα ωραίο βιβλίο και έδωσε μερικές προτάσεις για τίτλους βιβλίων μέσα από το Instastory της.

Και οι δραστηριότητες για όλη την οικογένεια δεν έχουν τέλος!

Read More

And More