Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού – Φωτογραφίες

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Δευτέρας η είδηση πως η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν να χωρίσουν, ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στην εφημερίδα On Time το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και μάλιστα οι δυο τους ζουν σε διαφορετικά σπίτια. Η γνωστή ηθοποιός και ο γοητευτικός personal trainer δεν είχαν παντρευτεί ποτέ ενώ μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Θάλεια, η οποία παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς είχαν κάνει την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους τον Οκτώβριο του 2022, όπου είχαν βρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο θέατρο Χορν.

Η ηθοποιός παρέα με τον σύντροφό της απόλαυσε επί σκηνής την καλύτερη της φίλη, Μαρία Ναυπλιώτου.

Μάλιστα, το Σάββατο 22 Ιουλίου η Ζέτα Δούκα έκανε μια σόλο εμφάνιση. Η ηθοποιός βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Μήδεια» του Frank Castorf με πρωταγωνίστρια πάλι την Μαρία Ναυπλιώτου. Η ίδια πόζαρε στους φωτογράφους με χαμόγελο, χωρίς κανένας να γνωρίζει την μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της.

«Μπορεί να έχεις σχέση χωρίς γάμο και γάμο χωρίς σχέση. Η σχέση, γιατί για μένα αυτό είναι το ζητούμενο, εξαρτάται από τον προσωπικό χρόνο και την ενέργεια που θέλεις να καταθέσεις, την αυτοδιάθεσή σου δηλαδή. Οι σχέσεις είναι προσωποποιημένες και αφορούν τους ανθρώπους που τις απαρτίζουν. Δεν υπάρχουν μυστικά αρκεί να θέλεις να είσαι ανοιχτός, να μπορείς να είσαι ειλικρινής. Να είσαι παρών στα καλά και στα κακά, ακόμη και αν θέλεις να αποχωρίσεις από αυτήν» είχε εξομολογηθεί η Ζέτα Δούκα σε συνέντευξή της στο TLIFE μιλώντας για τα «μυστικά» της τέλειας σχέσης.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More