Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι μετά από καιρό! [pics]

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς είναι ένα ζευγάρι αγαπημένο που δεν “φωνάζει” τον έρωτά του, τον ζει. Η ηθοποιός και ο γυμναστής έχουν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι, τη Θάλεια, η οποία είναι τριών ετών και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η οικογένεια είναι πολύ δεμένη και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις που κάνουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, οι οποίες δεν είναι υπερβολικές, αλλά ουσιαστικές. Το ζευγάρι φροντίζει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την μικρή του πριγκίπισσα και να μην χάνει στιγμές από το μεγάλωμά της.

Ωστόσο, υπάρχουν και μερικές στιγμές που επιλέγουν να τις αφιερώνουν στη σχέση τους και να περνούν χρόνο οι δυο τους. Έτσι, λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης, η Ζέτα και ο Μιχάλης πραγματοποίησαν μια κοινή έξοδο μετά από καιρό, επιλέγοντας να δώσουν το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Τζόρνταν” με την Μαρία Κορινθίου.

Χαλαροί και ευδιάθετοι, λοιπόν, έφτασαν στο πλήρως ανακατασκευασμένο ALHAMBRA ART THEATRE και παρακολούθησαν τον σπαρακτικό μονόλογο των Άννα Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι, που μετέφρασε ο Μάριος Πλωρίτης, θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 4 Νοεμβρίου, με την ηθοποποιό να υποδύεται την τραγική ηρωίδα Σίρλεϋ Τζόουνς, υπό την σκηνοθετική μπαγκέτα του Γιάννη Αϊβάζη.

Μετά το τέλος της παράστασης, οι δυο τους πόζαραν στο φωτογραφικό φακό του TLIFE που ήταν εκεί, παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα που συνάντησαν στο φουαγιέ του θεάτρου.

Δες τις φωτογραφίες:

Σόφη Πασχάλη – Μιχάλης Χατζηαντωνάς – Ζέτα Δούκα

Κατερίνα Τσάβαλου – Μαρία Κορινθίου – Ζέτα Δούκα – Γιάννης Αϊβάζης – Πέγκυ Τρικαλιώτη

Μιχάλης Χατζηαντωνάς – Ζέτα Δούκα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More