Ζέτα Δούκα: Οικογενειακή απόδραση στη Θεσσαλονίκη [pics]

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την μοναχοκόρη τους, Θάλεια, να τους χαρίζει καθημερινά ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο personal trainer έγιναν γονείς πριν από περίπου 3,5 χρόνια, γεγονός που τους έκανε να μηδενίσουν τα κοντέρ και να ξεκινήσουν τις ζωές τους πάλι από την αρχή.

Πλέον, η οικογένεια αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της Ζέτα Δούκα! Οι τρεις τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ταξιδέψουν στην όμορφη Θεσσαλονίκη για το Σαββατοκύριακο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τα πρώτα στιγμιότυπα από τις βόλτες τους.

Η συμπρωτεύουσα τα Χριστούγεννα είναι ακόμα πιο υπέροχη, αφού κάθε γωνιά της έχει φορέσει τα γιορτινά της και λάμπει -κυριολεκτικά και μεταφορικά -. Οι τρεις τους αφού απόλαυσαν τις πρώτες ώρες τους στη Θεσσαλονίκη και γεύτηκαν κάποια από τα λαχταριστά φαγητά που προσφέρει.

Δες φωτογραφίες:

Οι δύο γυναίκες της οικογένειας ποζάρουν μαζί!

Read More

And More