Ζέτα Δούκα: Όλα όσα θέλει να της φέρει η νέα χρονιά!

Η Ζέτα Δούκα βιώνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Μιχάλη Χατζηαντωνά και της μικρής κόρης τους, Θάλειας. Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της που αγαπά πολύ τη δουλειά της, αλλά πάντα προτεραιότητα για εκείνη έχουν τα αγαπημένα της πρόσωπα με τα όποια προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Τα Χριστούγεννα πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια της και καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2018, η ηθοποιός αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους εκείνα που θέλει να της φέρει η νέα χρονιά.

Γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη για τις εμπειρίες που είχε τη χρονιά που πέρασε, η Ζέτα Δούκα αποκαλύπτει σε ανάρτηση της στο instagram ότι όσα έχει είναι εκείνα που θέλει από τη νέα χρονιά. Η οικογένεια της, οι φίλοι της και όσα έχει αποκτήσει είναι πολύτιμα για εκείνη. Όμως είναι έτοιμη να δεχτεί και οποιοδήποτε άλλο δώρο ή χαρμόσυνο νέο μπορεί να της φέρει η καινούργια χρονιά.

Έτοιμη πλέον να υποδεχτεί το νέο έτος, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα Ιωάννινα και έγραψε: “Τι θέλω από το 2019; Αυτά ακριβώς που έχω και τώρα! Όσα έχω κατακτήσει με κόπο αλλά κι όσα αβίαστα μου ήρθαν. Όσα χαίρομαι και ζω καθημερινά κι όσα πρέπει να προγραμματίσω με κάθε λεπτομέρεια για να χαρώ. Την οικογένειά μου και τους φίλους μου, την δουλειά μου και τον χρόνο για τον εαυτό μου, τις χαρές και τις λύπες μου, τα γνωστά κι άγνωστά μου… Αλλά αν θέλει να μου φέρει και κάποιο δωράκι, κάποιο αναπάντεχο χαρμόσυνο νέο, πάσης φύσεως, δεν θα του χαλάσω χατήρι… θα το καλοδεχτώ και θα πω κι ευχαριστώ!!!”

Read More

And More