Ζέτα Δούκα: Στα παρασκήνια της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί!

Στα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega “Μοντέρνα οικογένεια” βρίσκεται αυτές της μέρες η Ζέτα Δούκα που θα ενσαρκώσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί την Φαίη, σύζυγο του Φίλιππου (Κώστα Κόκλα) με τον οποίο έχουν τρία παιδιά.

/

Τα πρώτα γυρίσματα της σειράς έχουν πραγματοποιηθεί και η Ζέτα θέλησε να μας δώσει μια πρώτη γεύση ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram.
Λίγα λόγια για τη σειρά
Η σειρά παρακολουθεί την καθημερινότητα τριών οικογενειών που είναι συγγενείς. Σύμφωνα με τη διασκευή που κάνει στα ελληνικά ο Αποστόλης Τσαούσογλου, ο Τάκης (Αντώνης Καφετζόπουλος) είναι ο… επικεφαλής αυτής της “Μοντέρνας οικογένειας”, ο οποίος χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου και ξαναπαντρεύτηκε την Κάρμεν (Κλέλια Ρένεση), μια εντυπωσιακή και αρκετά νεότερή του γυναίκα, κολομβιανής καταγωγής, που έχει ήδη ένα αγοράκι από τον πρώτο της γάμο, τον Ντιέγκο.

/

Ο Τάκης έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, την Φαίη (Ζέτα Δούκα) και τον Δημήτρη (Δημήτρης Μακαλιάς). Η Φαίη με το σύζυγό της Φίλιππο (Κώστα Κόκλα) έχουν τρία παιδιά: τη 16χρονη Δανάη (ρόλο που θα ερμηνεύσει η Κωνσταντίνα Μεταξά, κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά), τη 13χρονη Αλεξάνδρα (Μαρία Πατέλη) και το 10χρονο Πάνο (Πέτρος Ζάμπακας). Η Φαίη άφησε την καριέρα της για χάρη της οικογένειάς της και προσπαθεί να αναθρέψει σωστά τα παιδιά της, ενώ ο Φίλιππος είναι μάλλον πιο ξέγνοιαστος και τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ένας cool μπαμπάς για τα παιδιά του.
Ο γιος του Τάκη, ο Δημήτρης, είναι εσωστρεφής και συγκρατημένος, και είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια με τον Λάμπρο (Γιώργος Τζαβάρας), που είναι χαλαρός και τύπος «έξω καρδιά» και αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να υιοθετήσουν ένα μωράκι.

/

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης!

Read More

And More