Ζέτα Δούκα: Τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο! [pics]

Η Ζέτα Δούκα έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα προτεραιότητα για εκείνη έχουν ο σύζυγός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς και η μικρή τους κόρη Θάλεια. Προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους. Οι όμορφες οικογενειακές στιγμές είναι οι πολυτιμότερες για εκείνη!

Το απόγευμα της Τρίτης η αγαπημένη ηθοποιός με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του παιδιού και του άντρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή στιγμή. Συγκεκριμένα απαθανάτισε τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους και εξέφρασε την αγάπη της. Επίσης ευχήθηκε στον κόσμο να είναι ευτυχισμένος και πλήρης όπως νιώθει και εκείνη.

Γεμάτη ευτυχία η γνωστή ηθοποιός έγραψε: “Με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα του παιδιού και την χθεσινή του άντρα, απαθανάτισα τα δυο πιο αγαπημένα μου πλάσματα να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Δεν περιγράφεται η ευτυχία μου. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι τόσο ευτυχισμένος και πλήρης όσο εγώ και σε μένα, να είμαι καλά ώστε να τους χαίρομαι πολλά – πολλά χρόνια… #fatheranddaughter #family #myman #mygirl #thalia #happytogether #blessed #love #gratitude”

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More