Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα που έλαβε από καθηγητή με τη συγκλονιστική τραυματική εμπειρία στα παιδικά του χρόνια

Μετά την Σοφία Μπεκατώρου, η Ζέτα Δούκα έκανε την αρχή για το ντόμινο αποκαλύψεων στον χώρο του θεάματος. Η γνωστή ηθοποιός με το καταγγείλει σκηνοθέτη για λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση, έκανε δεκάδες ακόμη γυναίκες και άντρες ηθοποιούς να “σπάσουν” τη σιωπή τους.

Από εκείνη τη στιγμή, η Ζέτα Δούκα δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα στα social media από ανθρώπους που είτε έπεσαν θύματα βίας ή απλά θέλουν να τη συγχαίρουν για το θάρρος και τη δύναμη ψυχής της. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ένα μήνυμα που δέχτηκε από καθηγητή, ο οποίος έκανε την αρχή στο σχολείο του και προέτρεψε τους μαθητές να αρχίσουν να μιλούν για τη λεκτική ή ψυχολογική βία που μπορεί να έχουν δεχτεί.

“Ακολουθεί το μήνυμα που μου έστειλε ένας καθηγητής, ο οποίος με αφορμή το σύγχρονο κίνημα κατά της βίας, προτρέπει τους μαθητές του να μιλήσουν γι’ αυτό, αφού εκθέτει πρώτα ο ίδιος τις προσωπικές παλαιότερες εμπειρίες του. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι εκπαιδευτικοί το παράδειγμά του” έγραψε η Ζέτα Δούκα στο Instagram.

Το μήνυμα που δέχτηκε από τον καθηγητή:

Read More

And More