Ζέτα Μακρυπούλια: Ανέμελες στιγμές στην Πελοπόννησο με τους διάσημους φίλους της [pics]

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για την Ζέτα Μακρυπούλια! Η παρουσιάστρια του ANT1 από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην Πέλοπόννησο μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, τη Ματίνα Νικολάου, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο.

Η όμορφη παρέα χαλαρώνει, διασκεδάζει και ξεκουράζεται με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μπορεί τις πρώτες ημέρες των διακοπών τους ο καιρός να τους τα χάλασε, όμως πλέον ο ήλιος έχει βγει και εκείνοι δεν σταματούν τις βουτιές και το κολύμπι, είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα.

Η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει τους φίλους της και φροντίζει πάντα να κάνει μικρές ή μεγάλες εκδρομές μαζί τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η Πελοπόννησο έχει μαγευτικά τοπία και απ’ ότι φαίνεται η παρέα το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Ως λάτρεις του Instagram όλοι μοιράζονται σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Βέβαια, όπως θα δεις, οι πιο εντυπωσιακές λήψεις είναι αυτές δίπλα στην πισίνα τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος.

Δες φωτογραφίες:

Η μεγάλη παρέα ζει μοναδικές στιγμές!

Read More

And More