Ζέτα Μακρυπούλια: Απόλαυσε στη σκηνή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, παρέα με τους φίλους της! [pics]

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να πέρασε τις γιορτές on stage, από το πλευρό του όμως, δεν έλειπε το κορίτσι του,. Ο γνωστός ερμηνευτής έχει κάνει δυναμικό comeback στη νυχτερινή σκηνή “Φως” παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πρόγραμμα μαζί με τον Θανάση Αλευρά και από τα πρώτα τραπέζια δεν λείπει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της, αλλά και του καλού της φίλου Θανάση Αλευρά έχοντας στην παρέα της αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, με τον οποίο η Ζέτα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στο θέατρο και στην παράσταση Sugar, η Ευγενία Σαμαρά, ο Αντώνης Βλοντάκης με την Κορίνα Στεργιάδου και πολλοί ακόμη. 

Ύστερα από πολλά χρόνια αποχής από τη βραδινή διασκέδαση της Αθήνας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέστρεψε φέτος δυναμικά, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στη σκηνή, στο“Φως” σε ένα μουσικοθεατρικό show, που χαρίζει άφθονο γέλιο και ψυχαγωγία!Και φυσικά, είχε τη στήριξη από φίλους, συνεργάτες, αλλά και το κορίτσι του, που δεν λείπει από τα live του.

Δες φωτογραφίες:

Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια

Κορίνα Στεργιάδου, Αντώνης Βλοντάκης

Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά

Read More

And More