Ζέτα Μακρυπούλια-Γιάνννης Λάτσιος: Είναι γεγονός, συναντήθηκαν!

Γιάννης Λάτσιος, Ζέτα Μακρυπούλια! Ζέτα Μακρυπούλια και Γιάννης Λάτσιος! Ε ,ναι, λοιπόν, οι δυο τους συναντήθηκαν! Ναι, ναι αυτή η συνάντηση… κορυφής έγινε στον ΑΝΤ1, έτσι για να πάψουν οι φίθυροι που είχαν να κάνουν για το αν κι εφόσον, πότε, που, πως θα συναντηθεί ο ισχυρός και πάλι άνδρας του καναλιού του Αμαρουσίου, με την υπέρλαμπρη παρουσιάστρια!

Φυσικά ο τόπος συνάντησης της Ζέτας Μακρυπούλια με τον διευθυντή της καρδιάς της δεν έγινε αλλού, αλλά στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι. Ποιό είναι αυτό; Μα το πλατό του “Ρουκ-Ζουκ”, με τον κύριο Λάτσιο μας, να κρατιέται με το ζόρι για να μην αναλάβει κι αυτός δράση στο παιχνίδι! Άκουσέ με εμένα λατρεμένη, πάντα να ξέρεις γνωρίζω το τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Η ΄μάλλον τώρα που το σκέφτομαι, πάντα μ ΄αρέσει να γνωρίζω το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, γιατί εκεί είναι που η τηλεόραση ξεδιπλώνει το μεγαλείο της!

Η συνάντηση αυτή φυσικά έγινε σε άκρως αγαπησιάρικο κλίμα, με την Ζέτα να σπεύδει να μοιραστεί την χαρά της και με όλους τους φίλους της στα social-media, ανεβάζοντας το παρακάτω τρυφερό ενσταντανέ!

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός έσπευσε να συνοδεύσει την φωτογραφία με την συγκεκριμένη λεζάντα : “Ε, ναι!!! Ήρθε!!!!”

Όσο για το τι θα κάνει η Ζέτα στον ΑΝΤ1 την σεζόν 2017-2018; Εννοείται πως σε απόλυτη προτεραιότητα είναι η παρουσίση του “Ρουκ-Ζουκ”, το οποίο σημειωτέον θα ολοκληρώσει τον φετινό κύκλο επεισοδίων στα τέλη Ιουλίου, έτσι ώστε να μπορέσει να “στρώσει” κοινό, ενώ δεν αποκλείεται σου λέει από το Φθινόπωρο η Ζέτα να βάλει και τα… βραδινά της!

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More