Ζέτα Μακρυπούλια: Η ιστορία που αποκάλυψε για τον Νίκο Μουτσινά

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ιστορία που αποκάλυψε για τον Νίκο Μουτσινά | tlife.gr

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολλά χρόνια φίλοι. Επομένως ξέρει ο ένας για τον άλλο πολλά. Ιστορίες και πράγματα σαν αυτό που μοιράστηκε η οικοδέσποινα του Ρουκ Ζουκ με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ποζάροντας στο instagram με έναν όμορφο σκύλο εξήγησε πώς μπήκε στη ζωή του ιδιοκτήτη του.

Ο Τρίκι, όπως ονομάζεται ο σκύλος, ανήκει στον Νίκο Μουτσινά. “Ονομάστηκε Τρικι διότι κατάγεται από τα Τρίκαλα! Ένα καλοκαιρινό βροχερό, καλή ώρα, απόγευμα χώθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Τα βαφτίσια» για να προστατευτεί. Θεατρόφιλος ο Τρικι, το θέατρο ήταν πάντα το σπίτι του μέχρι που τον συνάντησε ο Νίκος Μουτσινάς”, αποκαλύπτει η ξανθιά παρουσιάστρια.

“Η συνάντηση αυτή ήταν μοιραία. Ερωτικό μετανάστη θα τον χαρακτηρίσω λοιπόν”, σημειώνει κλείνοντας η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Κύριος δίπλα μου??? Ο γνωστός Τρικι! Ονομάστηκε Τρικι διότι κατάγεται από τα Τρίκαλα! Ένα καλοκαίρινο βροχερό, καλή ώρα, απόγευμα χώθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «τα βαφτίσια» για να προστατευτεί. Θεατρόφιλος ο Τρικι, το θεατρο ήταν πάντα το σπίτι του μέχρι που τον συνάντησε ο @nikosmoutsinas. Η συνάντηση αυτή ήταν μοιραία. Ερωτικό μετανάστη θα τον χαρακτηρίσω λοιπόν και θα κλείσω την χωρίς κανένα νόημα ιστορία μου εδώ. ❤️ ———————————————————————#τρικι #sunday #evening #rainyday #sunmer

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

READ more