Ζέτα Μακρυπούλια: Το νέο της τηλεοπτικό βήμα – «Θέλω να δοκιμαστώ σε κάτι καινούργιο» [pics,vid]

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι στα καλύτερα της και αυτό φαίνεται! Η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια ζει τον έρωτα τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του γνωστού καλλιτέχνη, Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ από την άλλη η επαγγελματική της ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο. Μπορεί το ζευγάρι να επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη σχέση του, αλλά η Ζέτα και ο Μιχάλης παραμένουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι μαζί.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, όμως, εκτός από ερωτευμένη, διανύει και μια αρκετά επιτυχημένη περίοδο, στην επαγγελματική της ζωή. Καθημερινά παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ, ενώ σε μόλις λίγες μέρες κάνει το come back της και στην βραδινή ζώνη! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο καλύτερός της φίλος, Νίκος Μουτσινάς θα παρουσιάζουν από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή το Sunday Live, ένα ζωντανό, family, entertainment show, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1.

Το μεσημέρι της Τρίτης, έγινε η παρουσίαση του κυριακάτικου show σε έναν πανέμορφο χώρο, στην περιοχή της Πολιτείας. Εκεί βρέθηκε από νωρίς η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία με μεγάλη διάθεση και χαρά συνομίλησε με τους δημοσιογράφους για το νέο της τηλεοπτικό βήμα, ενώ αποκάλυψε και τη χαρά της που συνεργάζεται με έναν από τους καλύτερους φίλους της, τον Νίκο Μουτσινά.

“Το ότι το κάνω μαζί με τον Νίκο είναι ένα στήριγμα και μία ασφάλεια μεγάλη, γιατί όλο το άλλο μου είναι άγνωστο”, είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα και συνέχισε: “Το Sunday Live έχει περισσότερες απαιτήσεις και αυτό το πράγμα με τρομάζει. Από την άλλη για μένα είναι το επόμενο βήμα, δηλαδή θέλω να δοκιμαστώ σε κάτι καινούργιο. Θέλω να δω αν μπορώ να ανταπεξέλθω και σε αυτό. Με εξιτάρει περισσότερο, αλλά μέχρι να γίνει και να βγει στον αέρα και να περάσει η πρώτη εκπομπή, θα με αγχώνουν τα πάντα!”

Ρώτησε τη γνώμη του συντρόφου της, Μιχάλη Χατζηγιάννη; “Δεν έχουμε αυτή την λογική στο σπίτι… δεν θα μου πει “Μην το κάνεις!”. Υπάρχει ένα κλίμα συζήτησης, όπως και σε όλα τα ζευγάρια”.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Δες τα βίντεο:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More