Ζέτα Μακρυπούλια: Στην παραλία μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ant1!

Τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και χωρίς έγνοιες απολαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια, Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την τηλεοπτική σεζόν στο «Ρουκ Ζουκ» και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 έφυγε για τις καλοκαιρινές βουτιές της.

Όπως έγινε γνωστό ο Ant1 ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Ζέτα Μακρυπούλια, το μεσημέρι της Τρίτης. Το φετινό στοίχημα της τηλεθέασης, η Ζέτα Μακρυπούλια το κέρδισε αδιαμφισβήτητα και γι’ αυτό παραμένει στο δυναμικό του σταθμού όχι μόνο για ένα, αλλά για δύο ολόκληρα χρόνια.

Χαλαρή και χαμογελαστή η όμορφη Ζέτα άφησε για λίγο πίσω την Αθήνα και βρέθηκε στην  παραλία για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Και φυσικά ανέβασε και φωτογραφία στα social media!

Διάβασε την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι του Αμαρουσίου:

O ANT1 και η Ζέτα Μακρυπούλια ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Καταγράφοντας σταθερά πρωτιές και τη φετινή σεζόν με 19,6% μέσο όρο τηλεθέασης στα δυναμικά κοινά με το ψυχαγωγικό τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk», η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και συνεχίζουν από κοινού την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους.

Read More

And More