Ζέτα Μακρυπούλια: Τα νέα της σχέδια, η πρεμιέρα στον Ant1 και οι οικογενειακές στιγμές με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Νέα projects, πολλές εκπλήξεις και όμορφες συνεργασίες ετοιμάζει για φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια και έχει ήδη κάνει τους θαυμαστές της να ενθουσιαστούν. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ετοιμάζει δυναμικό come back στην τηλεόραση, όχι όμως με κάποιο βραδινό show, αλλά με πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμωδία της χρονιάς (όπως την αποκαλούν όσοι έχουν πάρει μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα).

Η πρεμιέρα στον Ant1 για την σειρά “Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα” είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας με την Ζέτα να έρχεται αντιμέτωπη με την αγαπημένη της συνάδελφο Μαρία Καβογιάννη. Την ίδια, στιγμή, όμως, αν και απέχει από το θέατρο αυτήν τη σεζόν, τρέχει και δεν φτάνει.

Βλέπεις, νέα σχέδια και φωτογραφίσεις είναι μέσα στην ατζέντα της, με την ίδια να είναι πολύ χαρούμενη, αφού για μια ακόμη φορά συνεργάζεται με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αυτές τις μέρες την πετύχαμε και στην προετοιμασία για φωτογράφιση με την Ρούλα Ρέβη σε ρόλο “παπαράτσι” να απαθανατίζει καρέ καρέ την ετοιμασία της Ζέτας σε μαλλιά και μακιγιάζ. Και φυσικά μόλις ετοιμάστηκε η Ζέτα ανέβασε και μια “οικογενειακή” φωτογραφία με τους συνεργάτες της.

Dream team

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

The team is back! @rrevi @ymarketakis @thanasiskousounis #stefanosvasilakis #myteamisbetterthanyours #lovemyjob

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @zeta_makripoulia_official στις

Reunion!!! #friends #family #loveforever

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yiannis Marketakis (@ymarketakis) στις


Και ενώ το πρόγραμμά της, όπως έχει διαμορφωθεί και με τα γυρίσματα της σειράς είναι φορτωμένο, εκείνη βρίσκει πάντα χρόνο για να χαλαρώνει στο σπίτι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους αγαπούν να “χουχουλιάζουν” μαζί με τον σκύλο τους στο καναπέ, όπως είδαμε και σε πρόσφατη ανάρτηση της Ζέτας στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, θέλοντας να βάλει και ένα τέλος στις φήμες για χωρισμό που κυκλοφορούν κατά καιρούς, έγραψε χαρακτηριστικά: “Ευτυχισμένη οικογένεια”! Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν φτιάξει τη δική τους όμορφη οικογένεια και μπορεί να μην έχουν ανέβει ακόμη τα σκαλιά της εκκλησίας, ζουν όμως σαν παντρεμένοι. Και μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όταν κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή και κατόπιν δικαιώθηκε παίρνοντας αποζημίωση, τα πράγματα ανάμεσά τους πάνω από το καλό στο καλύτερο…

Read More

And More