Ζέτα Μακρυπούλια: Ταξίδι express με τους φίλους της στην Κέρκυρα! [pics]

Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγες μέρες (στις 31 Ιουλίου) η Ζέτα Μακρυπούλια και οι φίλοι της, της ετοίμασαν μια ξεχωριστή έκπληξη. Βλέπεις η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Δον Ζουάν» και δεν έχει καταφέρτει ακόμη να κάνει διακοπές. Ωστόσο, μια μίνι απόδραση στην Κέρκυρα ήταν αρκετή για να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Με τους καλούς της φίλους Θανάση Αλευρά, Γιώργο Δάσκαλο, Γιώργο ΣουλεΪμάν και Γιάννη Καπελέρη βρέθηκε στην όμορφη Κέρκυρα και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα πλάι στο κύμα.

Ιδιαίτερα χαρούμενη μάλιστα έστειλε το δικό της μήνυμα, αποκαλύπτοντας πως οι φίλοι είναι σαν οικογένεια για εκείνη: «Παιδιά σας το ξαναλέω… Σαν τη φιλία δεν έχει! Είναι σπουδαία και πολύτιμη σχέση! Πως γίνεται κι όταν πιέζεσαι και τους έχεις ανάγκη, χωρίς να τους το πεις, χωρίς να το ζητήσεις, να είναι πάντα εκεί; Πόσο σας αγαπώ! Δυο μέρες σας είδα κι άλλαξαν αμέσως όλα! Τι ωραία που μπήκε ο μήνας μαζί σας! Τι παραλία ήταν αυτή ! Και τέλος πότε θα ξανά πάμε Κέρκυρα για διακοπές κανονικές ; Υπέροχο νησί!».

Όλη η παρέα μαζί!

Read More

And More