Ζέτα Μακρυπούλια: Απόλαυσε τους φίλους της στο θέατρο λίγο πριν την πρεμιέρα της! [pics]

Λίγο πριν την δυναμική της επιστροφή στο θεατρικό σανίδι, η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει τις θεατρικές παραστάσεις των φίλων της! Η ξανθιά καλλονή θα συμμετέχει στην παράσταση “Γιούγκερμαν” που ανεβαίνει από αυτή τη σεζόν στο θέατρο Πορεία. Το μυθιστόρημα που θεωρείται το πιο συναρπαστικό του Μ. Καραγάτση σκηνοθετεί ο Δημήτρη Τάρλοου.

Η όμορφη Ζέτα βιώνει μια αρκετά δημιουργική περίοδο αφού εκτός από την επιστροφή της στο θέατρο που τόσο αγαπά, συνεχίζει στον ANT1 με το Ρουκ Ζουκ, το οποίο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και τις πρόβες και έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Cock” στο Θέατρο Αθηνών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη εμφάνισή της, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα oversized βελουτέ παντελόνι και σακάκι σε μαύρη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με τα αγαπημένα της λευκά sneakers. Μαζί με την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θανάση Αλευρά απόλαυσαν το θεατρικό έργο με πρωταγωνιστές την Φωτεινή Αθερίδου και τον Δημήτρη Μακαλιά, ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, φορώντας το πιο πλατύ τους χαμόγελο.

Δες τις φωτογραφίες:

Μίνως Θεοχάρης-Ζέτα Μακρυπούλια-Δημήτρης Μακαλιάς-Θανάσης Αλευράς

Γιάννης Ζουγανέλης-Φωτεινή Αθερίδου-Μίνως Θεοχάρης-Ζέτα Μακρυπούλια-Δημήτρης Μακαλιάς-Θανάσης Αλευράς

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πρόκειται για την κωμική ιστορία ενός ιδιαίτερου τριγώνου, που σχηματίζεται αναπάντεχα όταν ένας ομοφυλόφιλος άντρας γνωρίζει και ερωτεύεται μια γυναίκα, με αποτέλεσμα να νιώθει απόλυτα διχασμένος. Το «Cock» αναφέρεται με τολμηρό τρόπο στο ζήτημα της σεξουαλικής ταυτότητας, αποτελώντας ένα αιχμηρό σχόλιο για τη στάση της σύγχρονης κοινωνίας απέναντι στον σημερινό άνθρωπο. Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε το 2009 στο Royal Court Theatre του Λονδίνου, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More