Ζέτα Μακρυπούλια: Χαλαρές βόλτες με τους φίλους της στο κέντρο της Αθήνας!

Ζέτα Μακρυπούλια: Χαλαρές βόλτες με τους φίλους της στο κέντρο της Αθήνας! | tlife.gr

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με την περιοδεία του «Δον Ζουάν» σε όλη την Ελλάδα, η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται δυναμικά στο τηλεοπτικό προσκήνιο με την παρουσίαση του Ρουκ Ζουκ, που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα, αλλά και την παρουσίαση του «Final Four» που αναμένεται να συζητηθεί πολύ.

Η γνωστή Ελληνίδα καλλονή και παρουσιάστρια του Ant1 ετοιμάζεται για έναν ακόμη πιο δημιουργικό χειμώνα, αλλά όποτε βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο τον αφιερώνει στα αγαπημένα της πρόσωπα. Πριν λίγες μέρες βρέθηκε, λοιπόν, στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη για να τον στηρίξει και λίγο πριν την πρεμιέρα βγήκε μια χαλαρή βόλτα με τους φίλους της στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί με τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Δάσκαλο, η όμορφη Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ένα χαλαρό περίπατο και βρέθηκε στο Ζάππειο και στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου, όπου αγόρασε τα αγαπημένα της βιβλία. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει μεγάλη αδυναμία στους φίλους της, που τους θεωρεί οικογένειά της, όσο φορτωμένο πρόγραμμα και να έχει βρίσκει πάντα χρόνο για χαλαρούς περιπάτους που την αποφορτίζουν!

Όσο για τα νέα επαγγελματικά της βήματα; Η όμορφη Ζέτα μετά την πρεμιέρα του Ρουζ Ζουκ ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του βραδινού show του σταθμού, όπου θα συναντηθεί τηλεοπτικά με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη!

READ more