Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Bγήκαν από το μαιευτήριο!

Για τρίτη φορά γονείς έγιναν στις 31 Ιουλίου η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και είναι στα καλύτερά τους. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του απέκτησαν ένα πανέμορφο αγοράκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Βασίλης.

Ο μικρός όπως, αποκάλυψε η διάσημη μανούλα του βιάστηκε να βγει, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου γέννησε στην Κλινική ΡΕΑ στις 31 Ιουλίου 2019 και ο θεράπων ιατρός της, κύριος Δήμος Τσεσμελάκης και η μαία του, Βικτώρια Περδικάρη ήταν συνεχώς στο πλευρό της.

Η χαρούμενη μανούλα, μάλιστα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της και τον γιατρό της, λίγο πριν αναχωρήσει για το σπίτι.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, μάλιστα, η Ζέτα είχε γράψει στα social media μετά τον ερχομό του γιου της:«Βιάστηκες πολύ μωρό μου και ήρθες απρόοπτα, άξαφνα κ αναπάντεχα… έτσι όπως ο πατέρας σου στη ζωή μου κι έγινε όλη μου η ζωή! Καλωσόρισες Βασίλειε! Σε αγαπώ από τότε που αντίκρισα τις δυο ροζ γραμμούλες! Νιώθω χαρά ευλογία κ συγκίνηση μεγάλη! Σε ευχαριστώ για όλα Θεέ μου».

Read More

And More