Ζευγάρι κάνει ψηφοφορία στο ίντερνετ για το αν θα πρέπει να κάνει έκτρωση ή όχι!

Ο Pete και η Alisha Arnold είναι δύο μελλοντικοί γονείς από την Μινεάπολη. Και οι δυο είναι 30 ετών και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να θέλουν να γίνουν γονείς ή όχι. Ωστόσο η Alisha έμεινε έγκυος και έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ιστοσελίδα birthornot.com με την οποία ζητάνε από τους χρήστες του διαδικτύου να αποφασίσουν για το αν θα πρέπει να κρατήσουν το αγέννητο παιδί τους ή αν θα προχωρήσουν σε έκτρωση.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 9 χρόνια και μέσα στους τελευταίους δέκα μήνες είχαν δύο αποβολές. “Είχαμε αναβάλει το θέμα του παιδιού για τόσο καιρό, που πλέον δεν ξέρω αν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε ένα”, υποστηρίζει ο Pete. Η Alisha φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να συνδυάσει τη μητρότητα με την καριέρα: “Δεν έχω πεισθεί ακόμα ότι θέλω να αλλάξω το status quo μου. Αισθάνομαι ότι όσο μεγαλώνω, γίνομαι περισσότερο εγωίστρια και θέλω τα πράγματα να γίνονται με τον δικό μου τρόπο”.

“Πιστεύουμε στην ψηφοφορία. Δεν είναι ωραία να μπορείς να πεις την γνώμη σου και να έχει ισχύ στην πραγματικότητα; Γιατί να μην μπορείς να κάνεις δημοσκόπηση για το αν θα κάνεις έκτρωση ή όχι;” δηλώνει το ζευγάρι.

Η μέλουσα μητέρα είναι 17 εβδομάδων και περιμένει ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο έχουν ονομάσει το παρόν “Wiggles”. Μάλιστα ανεβάζει στο site, μαζί με τον σύντροφό της, φωτογραφίες από τους υπέρηχους για να βοηθήσουν τον κόσμο να ψηφίσει. Η προθεσμία για την τελική απόφαση είναι η 7η Δεκεμβρίου καθώς θα είναι μόλις 2 ημέρες πριν την 20η εβδομάδα που είναι η τελική μέρα που μπορεί η γυναίκα να προχωρήσει σε έκτρωση.

Το site υπάρχει στο διαδίκτυο από τις 28 Σεπτεμβρίου, όταν πληροφορήθηκαν ότι η Alisha είναι έγκυος. Από τότε ανεβάζουν συνεχώς στοιχεία που αφορούν το μωρό.

Φυσικά η κίνηση αυτή των δύο γονιών έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων ενώ υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι πρόκειται απλά για μία προσπάθειά τους να προκαλέσουν και ειδικά όσους είναι κατά των εκτρώσεων. Μεγάλο ποσοστό από εκείνους που ψήφισαν υπέρ της έκτρωσης, στην πορεία άλλαξαν γνώμη κι σε αυτό συντέλεσαν οι πρώτες φωτογραφίες του εμβρύου που ανέβασαν στο site. Αρκετοί ήταν και αυτοί που τους έβρισαν. Παρόλα αυτά η Alisha και o Pete εμένουν στην απόφασή τους να αφήσουν εντελώς άγνωστους ανθρώπους να πάρουν την απόφαση γι’ αυτούς.

“Είναι σοκαριστικό!” υποστηρίζει η Mary Spaulding Balch, διευθύντρια της οργάνωσης “Εθνικό Δικαίωμα στη Ζωή”. “Μιλάνε για ένα μωρό το οποίο είναι 17 εβδομάδων, έχει μια καρδιά που χτυπάει, το μυαλό του λειτουργεί κανονικά, όπως και οι νευρικές απολήξεις σε όλο του το σώμα… μέχρι την 20η εβδομάδα θα έχει αναπτυχθεί τόσο, ώστε να αισθανθεί τον βασανιστικό πόνο”, συνεχίζει η ίδια. Ο Eric Scheidler, εκτελεστικός διευθυντής της Pro-life δήλωσε: “Είμαι απίστευτα τρομοκρατημένος για το πόσο πολύ έχουν αποτύχει να καταλάβουν την αξία της ανθρώπινης ζωής”.

Εσύ τι πιστεύεις για την απόφαση των δύο γονιών να κάνουν ψηφοφορία για την τύχη του αγέννητου παιδιού τους;

Read More

And More