Ζιλί Γκαγιέ: Ινκόγκνιτο στην Αίγινα η αγαπημένη του Ολάντ! [pics]

Μια ξεχωριστή φωτογράφιση με αέρα Ελλάδας θέλησε να κάνει η αγαπημένη του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Η Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ, σύμφωνα με το saronicmagazine, πέρασε μία εβδομάδα στο νησί της Αίγινας και φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Αιγηνίτικο Αρχοντικό».

Σύμφωνα και με δημοσίευμα της Espresso, η φωτογράφισή της για το περιοδικό Gala που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου και πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα σε διάφορα σημεία του νησιού, όπως η ακροθαλασσιά της Πέρδικας, το γραφείο του δημάρχου στο Παλαιό Δηµαρχείο, το παραδοσιακό καφενείο του Μοίρα, το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων και κάποιες γωνιές του «Αιγινήτικου Αρχοντικού».

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Αρχοντικού όπου διέμεινε, η Γαλλίδα ηθοποιός, εντυπωσίασε με την ευγένεια και την απλότητά της ενώ όπως δήλωσε η Ρένα Κάππου «μόνο τα πιάτα που δε μου έπλενε». Η Ζιλί Γκαγιέ, είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν το νησί με τη μητέρα της, που ήταν πολύ φίλη με την αείμνηστη Ρένα Dumas, του οίκου Hermes που διατηρεί σπίτι στην Παχειοράχη.

Φωτογραφία: saronicmagazine

Read More

And More