Ζήνα Κουτσελίνη: Χαμός στα social media – Οι κατηγορίες για ξέπλυμα του Λιγνάδη και η νέα απάντησή της

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Χρήστες του twitter την κατηγόρησαν ότι «ξεπλένει τον Δημήτρη Λιγνάδη» στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξένησε τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας ο οποίος είπε ότι «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς» που ανέβασε η θεατρική ομάδα των κρατουμένων, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Λιγνάδη, παρουσιάστηκε στο προαύλιο των φυλακών «ήταν μια παράσταση συγκινητική». Τότε, η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν αληθεύει ότι οι θεατές της παράστασης δάκρυσαν.

Αμέσως, στο twitter έγινε χαμός και οι αντιδράσεις εναντίον της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν έντονες.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του ANT1 και στο Πρωινό απαντώντας πως αφορμή για όλο τον σάλο στάθηκε μία φράση ενός άλλου ανθρώπου στην εκπομπή της.

«Ο άνθρωπος που βγήκε και είπε στην εκπομπή ότι βρήκε συγκινητικό όλο αυτό με τον Λιγνάδη και την παράσταση, δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης. Πήραν μια φράση ενός ανθρώπου που συγκινήθηκε, την απομόνωσαν και ανέδειξαν μόνο αυτή. Αυτό για μένα είναι ανέντιμο. Θεωρώ ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν υποκινούμενο, δεν θέλαμε να κουκουλώσουμε κανέναν Λιγνάδη, ούτε να τον ξεπλύνουμε», ανέφερε αρχικά.

«Αλίμονο, αν εγώ που είμαι μια μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, αν εγώ ήθελα να ξεπλύνω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στη φυλακή για απόπειρες βιασμού και βιασμούς ανηλίκων. Να ζητήσω συγγνώμη, εφόσον έχω κάνει κάτι, από τη στιγμή που είμαι καθαρή με την ψυχή μου, με μένα και με πάνω εκεί ψηλά, έχω αυτή την καθαρότητα», συμπλήρωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

 

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More