Ζήνα - Τάμτα - Θεοφάνους - Μαραντίνης: Νέες φωτογραφίες από την συνάντηση τους στο Κολωνάκι!

Ζήνα – Τάμτα – Θεοφάνους – Μαραντίνης: Νέες φωτογραφίες από την συνάντηση τους στο Κολωνάκι! | tlife.gr

Στην τελική ευθεία για το X – Factor η κριτική επιτροπή. Η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης, πριν λίγες μέρες υπέγραψαν για συμμετοχή τους στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και βγήκαν να το διασκεδάσουν.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις οντισιόν και να βρουν τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου. Πριν από αυτό όμως, αποφάσισαν να το γιορτάσουν με κρασάκι στο κέντρο της Αθήνας. Και κάπως έτσι βρέθηκαν στο Nikkei στο Κολωνάκι, με την Τάμτα να ξεχωρίζει φορώντας ένα κόκκινο blazer σακάκι – φόρεμα.

Όσον αφορά, στο X-Factor που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, την υποστήριξη των μουσικών ταλέντων στις οντισιόν αλλά και στα backstage των live θα έχει η Ευαγγελία Αραβανή.Από τις συγκινητικές οντισιόν ως το bootcamp και την τελική τους εμφάνιση θα συναγωνιστούν για να κερδίσουν το απόλυτο έπαθλο: το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή. Το «X Factor» το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


READ more