Ζήσης Κασιάρας – Ο Βασίλης Καρράς μιλά στο TLIFE για το θάνατο του 53χρονου βιολιστή που υπήρξε στενός συνεργάτης του

Συγκλονισμένος για το θάνατο του Ζήση Κασιάρα, του μουσικού ο οποίος έφυγε από κορονοϊό, δηλώνει μιλώντας στο Tlife o Βασίλης Καρράς. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής είχε συνεργαστεί με τον καταξιωμένο βιρτουόζο του βιολιού. Μία συνεργασία η οποία μετρούσε χρόνια και συγκεκριμένα, όπως είπε ο Βασίλης Καρράς δούλεψαν μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια.

Διάβασε τι είπε στο Tlife o Βασίλης Καρράς:
“Υπήρξαμε συνεργάτες πάνω από 20 χρόνια με τον Ζήση Κασιάρα. Είναι μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια των καλλιτεχνών και μια τεράστεια απώλεια στην καρδιά μας. Καλό Παράδεισο να έχει.”

Ο Ζήσης Κασιάρας, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, κατέληξε από κορονοϊό στα 53 του χρόνια, σήμερα το πρωί αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο γνωστός μουσικός είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Πάολα, ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Αντύπας. Η μάχη με τον κορονοϊό άρχισε πριν από 20 μέρες περίπου όταν διαγνώστηκε θετικός και καθώς τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν μετά από πέντε μέρες νοσηλείας, μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας όπου παρέμενε διασωληνωμένος δίνοντας το δικό του αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη και το όνομά του προστέθηκε στη μαύρη λίστα των θυμάτων του κορονοϊού. Στενό συγγενικό του πρόσωπο, που μίλησε στο TLife ,ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως τόσο ο γιος του όσο και η σύζυγος του προσβλήθηκαν απο τον ιό, έχοντας πιο ελαφρά συμπτώματα και βρίσκονται στο σπίτι σε καραντίνα.

Read More

And More