Ζιζέλ: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τις καταχρήσεις – «Κάπνιζα μανιωδώς και έπινα ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ζιζέλ στη βρετανική Vogue.

Η 41Χχρονη Βραζιλιάνα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι γιατρός την είχε προειδοποιήσει ότι θα πέθαινε αν δεν έκανε μία δραστική αλλαγή στον τρόπο ζωής της.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως τα χρυσά χρόνια της καριέρας της μπορεί να φαινόταν υγιής αλλά πάλευε κρυφά με τους δαίμονες της. Όπως αποκάλυψε υπέφερε από άγχος και κρίσεις πανικού, κάπνιζε μανιωδώς και έπινε ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ.

«Εξωτερικά έμοιαζα να είχα τα πάντα και ήμουν μόλις 22 ετών. Εσωτερικά ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο, ξεκινούσα την ημέρα μου με ένα frappuccino με σαντιγί και τρία τσιγάρα και έπινα ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ. Φανταστείτε τι έκανε όλο αυτό στο μυαλό μου», δήλωσε αρχικά η Ζιζέλ.

 

Μία φίλη της της συνέστησε να επισκεφτεί έναν φυσιοπαθητικό ο οποίος της ζήτησε να κόψει τη ζάχαρη, το αλκοόλ, την καφεϊνη, το τσιγάρο και τα γαλακτομικά προϊόντα. «Ο γιατρός μου ήταν Γάλλος και τον θυμάμαι να λέει: ”΄Λοιπόν, θέλεις να ζήσεις” Ήταν τόσο απλό!’;». Όσο για το πρώτο διάστημα που έκανε αυτή την αποτοξίνωση, είπε: «Είχα τις χειρότερες ημικρανίες της ζωής μου εκείνο το διάστημα».

Λίγους μήνες αργότερα, η Ζιζέλ απαλλάχτηκε από τα ενοχλητικά συμπτώματα και επανέκτησε την ενέργεια της. Ξυπνούσε στις 5 το πρωί για τη γυμναστική της, μία συνήθεια που έχει διατηρήσει μέχρι και σήμερα.

Read More

And More