Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι παίρνουν διαζύγιο: Οι επίσημες ανακοινώσεις

Ζιζέλ και Τόμ Μπρέιντι χώρισαν και επίσημα, μετά από 13 χρόνια γάμου. Το διάσημο ζευγάρι προχώρησε σε ανακοινώσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, μετά το δημοσίευμα του TMZ για την κατάθεση των εγγράφων για το διαζύγιό τους.

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για την οριστική λύση του γάμου τους, είχαν γίνει ακόμα πιο έντονες, με ρεπορτάζ των αμερικανικών Μέσων να κάνουν λόγο για καβγάδες, έλλειψη σεξουαλικών επαφών και αποστασιοποίηση.

Τι έγραψε η Ζιζέλ για το διαζύγιο από τον Τομ Μπρέιντι:

«Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προταιρετότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν.

Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα τα καλύτερα.

Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Ζιζέλ».

Τι έγραψε ο Τόμ Μπρέιντι για το διαζύγιο από τη Ζιζέλ:

«Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

«Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες».

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπένζαμιν, και τη Βίβιαν, 9 ετών.

Read More

And More