Ζιζέλ Μπούντχεν – Τομ Μπρέιντι: Σύννεφα στη σχέση τους

Η Ζιζέλ Μπούντχεν με τον Τομ Μπρέιντι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, φαίνεται πως αντιμετωπίζουν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, το ζευγάρι περνάει μια αρκετά δύσκολη φάση αυτό το διάστημα και έτσι αυτό το διάστημα έχουν επιλέξει να ζουν χωριστά. Πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε πως «αντιμετωπίζουν συζυγικά ζητήματα» και θέλουν να περάσουν χρόνο χωριστά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Elle η Ζιζέλ είχε μιλήσει για τη σχέση τους, αναφέροντας πως πρόσφατα μετακόμισε στη Βοστώνη για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Ωστόσο δίστασε να δώσει απαντήσεις στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», είχε δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της.

Βέβαια, δικαιολόγησε την απόφασή της να μετακομίσει μακριά από τον σύζυγό της, υποστηρίζοντας πως θέλει πλέον, να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και να επιστρέψει στον χώρο της μόδας. Η ίδια πηγή όμως, που μίλησε στο CNN εξηγεί πως «η απόφαση του Τομ Μπρέιντι να επιστρέψει στα γήπεδα δεν άφησε ευχαριστημένη τη Ζιζέλ, καθώς τον ήθελε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά τους».\

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Read More

And More