Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/9)

Με τι κέφια ξεκινάει η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ
Οι σημερινές πλανητικές όψεις σε  ενθαρρύνουν να φτάσεις λίγο πιο πέρα απ’ τα συνήθη όριά σου. Να ξεπεράσεις  φοβίες και ανασφάλειες και να βγάλεις  τον ισχυρό σου εαυτό στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη από το ζώδιο πλέον του Ζυγού σε παροτρύνει να ενισχύσεις  τις σχέσεις με τους επαγγελματικούς σου ετέρους και συναδέλφους. Αυτό σημαίνει πως μπορείς  να τους κάνεις  ευκολότερα συμμάχους και να αισθανθείς πλέον πολύ πιο ασφαλής στις όποιες επιδιώξεις σου. Λάβε υπόψη σου σοβαρά τα όσα αισθάνεσαι και εισπράττεις προς και από το σύντροφό σου  και τόλμησε να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια και κλείσε παλιά κεφάλαια μια και καλή.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί από εσένα -μιας και σου δίνει όλη του την εύνοια- να είσαι τολμηρή και να επιδείξεις  τις ικανότητές σου. Μια αναστάτωση στα εργασιακά σήμερα αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία. Πάρε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με το σύντροφό σου και σταμάτα να φοβάσαι τα φαντάσματα που δημιουργεί το μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε  μια καινούρια σελίδα στη ζωή σου και κλείσε οριστικά παλιά κεφάλαια. Όσο για τα οικονομικά… κάνε ένα πιο σωστό προγραμματισμό και μη νοιάζεσαι για τίποτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η βδομάδα ξεκινά με την επιρροή της Πανσελήνου και σε βρίσκει ανήσυχη για τους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Από την άλλη η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σε καλεί να είσαι προσεκτική στον τρόπο επικοινωνίας σου στα εργασιακά. Πρόσεξε τι λες και πως το λες. Αποφόρτισε την ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σου, έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω. Εσύ που είσαι μόνη, αναλώνεσαι άδικα και ποντάρεις άσκοπα σε νέες γνωριμίες. Αποκόμισε τα θετικά και πέτα τα αρνητικά. Μπορείς να καλύψεις οικονομικές υποχρεώσεις σου και να πάρεις μια ανάσα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού  αποκαθιστά (μέχρι και τις 8/10) τις σχέσεις σου με άτομα σημαντικά τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επωφελήσου από αυτό το διάστημα και επιδίωξε καινούρια ξεκινήματα ή ισχυροποίησε πρόσφατες συνεργασίες. Όσο για τη σημερινή Δευτέρα, κράτησε χαμηλούς τους τόνους και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις. Ήρθε ο καιρός να κάνεις το παρακάτω βήμα στη σχέση με το σύντροφό σου και να σταματήσεις να φοβάσαι τις σκιές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες συναρπαστικές γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ
Πιθανές καθυστερήσεις στα σχέδιά σου σήμερα φαίνεται να παίζουν με τα νεύρα σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μη λες πράγματα που δεν πρέπει. Το κλίμα έντασης στα εργασιακά που δημιουργείται από τους γρήγορους  ρυθμούς, αντιμετώπισέ το με καλή διάθεση. Παραμέρισε για λίγο τα δικά σου και δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες και τα προβλήματα του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, όλα και όλοι σου φταίνε. Οι επιλογές όμως ήταν δικές σου και εσύ πληρώνεις  και τις συνέπειες. Όσο για τα οικονομικά… απόφυγε βεβιασμένες αποφάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σταμάτα να σκέφτεσαι απαισιόδοξα και μην ξεκινάς με κακή διάθεση τη βδομάδα σου. Στο χέρι σου είναι να ανακτήσεις τις ισορροπίες και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Κάθε σου κίνηση και απόφαση στα εργασιακά θα πρέπει να είναι σωστά μελετημένη. Σου  δίνονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Απόφυγε περίπλοκα θέματα συζήτησης με το σύντροφό σου. Ουδέτερα και ευχάριστα θέματα θα ανεβάσουν τη δική σου διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ και τις απαιτήσεις σου σε νέες γνωριμίες. Ριψοκίνδυνες ενέργειες στα οικονομικά ξανασκέψου τες.

 

ΖΥΓΟΣ
Εστίασε το ενδιαφέρον σου στα δικά σου και μην μπερδεύεσαι σε υποθέσεις τρίτων. Ο κίνδυνος να εκτεθείς είναι περισσότερος, απ’ το να βοηθηθείς. Βρες τρόπους να φορτίσεις τις μπαταρίες σου στα εργασιακά. Έχεις κουραστεί και οι σκέψεις, ενέργειές σου δε σε βοηθούν. Διαχώρισε τα όσα προσωπικά σε απασχολούν απ’ τη σχέση με το σύντροφό σου. Όλα μαζί σε ένα τσουβάλι τα έχεις βάλει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε  την εμφάνισή σου, τους προσωπικούς σου χώρους και φρόντισε αποκλειστικά τον εαυτό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι κόποι και οι θυσίες σου ήρθε η στιγμή να πιάσουν τόπο κι έτσι από σήμερα, έρχονται και οι πρώτες ευχάριστες εξελίξεις. Διευθέτησε εργασιακές εκκρεμότητες για να μπορέσεις να επικεντρωθείς στους μελλοντικούς στόχους σου. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και κατανόησε τη λίγο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, τι καλύτερο απ’ το να φροντίσεις  σήμερα τον εαυτό σου. Να συναναστραφείς με ευχάριστους ανθρώπους και να περάσεις μια ξέγνοιαστη βραδιά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επανέφερε σήμερα την αισιοδοξία και την καλή σου διάθεση. Τι κι αν κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν έτσι όπως θα  ήθελες. Μπορείς να τα διορθώσεις. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά. Δεύτερες και τρίτες σκέψεις θα σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο και θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες. Μην ταλαιπωρείς το σύντροφό σου με τις τόσες συναισθηματικές μεταπτώσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις  αρχίσει να αγαπάς επικίνδυνα τη μοναξιά σου. Κλείσε συμφέρουσες για το πορτοφόλι σου, συμφωνίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βάλε σε προτεραιότητα σήμερα τα δικά σου και βάλε στη θέση τους αυτούς που προσπαθούν μονίμως να αποσπάσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή  σου. Κρίνε αντικειμενικά τα όσα συμβαίνουν στα εργασιακά και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά. Προστάτευσε τον εαυτό σου. Πρέπει να φανείς ειλικρινής με το σύντροφό σου και πεις  ευθέως το τι σε ενοχλεί απ’ τη σχέση και συμπεριφορά του. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να αρχίσεις να κάνεις  πράγματα για τον εαυτό σου. Μην αναλώνεις  την ενέργειά σου εκεί που δεν πρέπει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συναίσθημα και λογική σήμερα έρχονται σε αντιπαράθεση. Βάλε μια τάξη στις σκέψεις σου και προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Βιαστικές, επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις στα εργασιακά θα μπλοκάρουν και δεν θα βοηθήσουν τα επόμενα σχέδιά σου. Πλησίασε το σύντροφό σου και φρόντισε να είσαι ειλικρινής απέναντί του. Μόνο έτσι θα μπορέσει να καταλάβει τις πραγματικές σου ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου  πραγματικούς φίλους και άνοιξε την καρδιά σου. Οι προσπάθειές σου στα οικονομικά αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Συγκράτησε σήμερα την επαναστατική σου διάθεση και προσπάθησε να ελιχθείς σύμφωνα με τις απαιτήσεις της μέρας. Έκφρασε τις ιδέες σου στα εργασιακά και διεκδίκησε τα όσα δικαιωματικά σου ανήκουν. Έχεις συμβιβαστεί περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Η βραδιά με το σύντροφο σου προβλέπεται γλυκιά και ρομαντική. Άσε έξω απ’ τις συζητήσεις σας τρίτα πρόσωπα, όσο δικά σου κι αν τα θεωρείς. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου τι κάνεις λάθος και γιατί συνεχώς νιώθεις αδικημένη. Βάλε  φρένο στην καταναλωτική σου μανία και μην ξανοίγεσαι, τώρα που λιγάκι έχουν στρώσει τα πράγματα.

 

Read More

And More