Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 19/12/2017

Αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα των τρεχουσών συνθηκών, επαναξιολογούμε την πρόοδό μας και κάνουμε σχέδια βάσει των νέων μας προτεραιοτήτων.

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα επιφυλάσσει μερικές εντάσεις, καθώς ο Ερμής που συνεχίζει να κινείται ανάδρομος δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία. Απέφυγε λοιπόν σήμερα να κάνεις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις ή -αν είναι υποχρεωτικές- να φροντίσεις να είσαι προσεκτική. Απέφυγε τις σοβαρές συζητήσεις και με τον σύντροφό σου, γιατί δεν θα έχουν ευχάριστο αποτέλεσμα. Να θυμάσαι ότι ξεκινά μία καλύτερη περίοδος για τα οικονομικά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ήρθε επιτέλους ο καιρός να αναγνωριστούν οι κόποι σου. Ωστόσο πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή ακόμη, αλλά είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Κινήσου ψύχραιμα και μην αφήσεις μικροεντάσεις στο γραφείο να σε επηρεάσουν. Δώσε την απαιτούμενη σημασία στον σύντροφό σου και μην απομακρύνεσαι. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πρόοδο, ωστόσο δεν έχεις φτάσει ακόμη στο σημείο που επιθυμείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αλλαγή της στρατηγικής σου μπορεί να σου φανεί αδύνατη τώρα, επειδή έχεις πολλά να σκεφτείς, αλλά και γιατί μπορεί να έχεις κουραστείς από τα πρόσφατα εμπόδια που κλήθηκες να ξεπεράσεις. Ευτυχώς, σύντομα θα μπορέσεις να δεις τα αποτελέσματα των προηγούμενων προσπαθειών σου. Φρόντισε όσα θέματα προκύψουν σήμερα να τα αντιμετωπίσεις με την πρέπουσα ηρεμία. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, είτε σε σχέση, είτε όχι. Να είσαι έτοιμη να ακούσεις και να σκεφτείς καλά προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τελευταίο διάστημα σε προβλημάτισαν διάφορα ζητήματα, τα οποία έχει έρθει η ώρα να λύσεις λαμβάνοντας επιτέλους τις απαιτούμενες αποφάσεις. Ωστόσο, προσοχή στις κινήσεις σου καθώς ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος. Μην απομακρύνεσαι και μην αδιαφορείς για τον σύντροφό σου. Τέλος, ρύθμισε σωστά τις υποχρεώσεις σου και θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ
Σήμερα αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι. Μην αποσυντονίζεσαι, μείνε προσηλωμένη στον στόχο σου και φρόντισε να λάμψεις για ακόμη μία φορά στη δουλειά σου. Μην χασομεράς και μην παρασύρεσαι και χάνεις χρόνο σε άσκοπες σκέψεις. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα αισθηματικά σου. Θα δεις καλύτερες μέρες είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Μην ξεχάσεις να κάνεις έναν σωστό οικονομικό προγραμματισμό, για να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις πολλά στο μυαλό σου και σημαντικό είναι να τα μοιραστείς με τους συναδέλφους σου, ειδικά αν είσαι μέλος ενός ομαδικού σχεδίου. Ωστόσο, πρόσεξε τις διαφωνίες που μπορεί να έχεις με κάποια άτομα. Μην τις αφήσεις όμως να σε αποθαρρύνουν και να σε στεναχωρήσουν. Αντιμετώπισε την όποια κατάσταση με σύνεση και επιχειρήματα και θα δικαιωθείς. Στη σχέση σου, υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν, καλό είναι να τα λύσεις. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για κινήσεις-ματ στα οικονομικά σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Εργασία και χαρά για εσένα σήμερα, καθώς έχεις διάθεση να διαπρέψεις για ακόμη μία ημέρα σε αυτό που κάνεις. Μην παρασυρθείς από εξωτερικούς παράγοντες και μην χάσεις τον χρόνο σου σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Ασχολήσου λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου. Τις οικονομικές αποφάσεις άφησέ τες για άλλη μέρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πιέζεσαι πολύ το τελευταίο διάστημα και όμως δεν κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Οι συγγενείς και οι φίλοι σου είναι έτοιμοι να σε ακούσουν και να σε βοηθήσουν. Θα αισθανθείς αμέσως καλύτερα, μόλις μιλήσεις με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Μπορείς να μιλήσεις και με τον σύντροφό σου. Σήμερα είναι ιδανική μέρα να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Αν είσαι μόνη, φαίνεται ότι αν κινηθείς με λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση, πολύ σύντομα η μοναξιά θα αποτελεί παρελθόν για εσένα. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δουλειά δεν σταματά ποτέ και αυτό σε πιέζει. Μετέτρεψε αυτήν την αρνητική ενέργεια σε κάτι θετικό, μέσα από μία όμορφη συζήτηση με έναν δικό σου άνθρωπο. Θα χαλαρώσεις και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο σημερινό σου πρόγραμμα. Απέφυγε τους άσκοπους καβγάδες με τον σύντροφό σου και μην πάρεις οικονομικές αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις χάσει λιγάκι τον προσανατολισμό σου και βρίσκεσαι εκτός προγράμματος, λόγω των υποχρεώσεών σου που είναι πολλές. Ηρέμησε και δες τα πράγματα με μία πιο καθαρή ματιά, αλλιώς το μόνο που θα καταφέρεις να κάνεις, είναι μία… τρύπα στο νερό. Ο Ερμής συνεχίζει να κινείται ανάδρομα και δυσκολεύει τον τομέα της επικοινωνίας, για αυτό προσπάθησε να μην θυμώνεις αναίτια με τους γύρω σου. Μίλησε με τον σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Τις οικονομικές αποφάσεις άφησέ τες για άλλη μέρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λειτουργείς πάντα με υπευθυνότητα, για αυτό σήμερα διώξε τις όποιες ανασφάλειες μπορεί να αισθάνεσαι. Ξέρεις ότι μπορείς να πετύχεις τον σκοπό σου. Ο ρομαντισμός σου είναι στα ύψη και αυτό φαίνεται. Να το εκμεταλλευτείς. Όσο για τα οικονομικά σου, υπομονή τα καλύτερα έρχονται.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σε πρώτο πλάνο τα επαγγελματικά σου σήμερα. Μην αγχώνεσαι και μην δίνεις σημασία σε γεγονότα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Συνέχισε με προσήλωση στον στόχο σου. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία και τα ζητήματα που σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται. Προσπάθησε να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου και απέφυγε τα άσκοπα έξοδα.

Read More

And More