Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/10/2015

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

/

Κριός
Αυτό το Σάββατο είναι πολύ θετικό για εσένα και η διάθεση σου θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες ημέρες. Όμως πρόσεξε να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε παρασύρει σε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις και μείνε προσγειωμένος αλλά χωρίς να χάσεις το χαμόγελό σου. Έχει έρθει η ώρα να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να τις πας στους δρόμους της επιτυχίας που έχεις ονειρευτεί.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η επικοινωνία που έχεις σήμερα με το ταίρι σου είναι πολύ καλή και θα δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου. Αν πάλι, είσαι αδέσμευτος μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί με αγαπημένους φίλους και σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά και μέσα από τις επιτυχημένες συνεργασίες με τους συναδέλφους σου θα φτάσεις σε αποτελέσματα πολύ καλύτερα απ’ ότι αν εργαζόσουν μόνος σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι πιο ευοίωνα αφού κάποιες προτάσεις αυξάνουν το εισόδημά σου.

Ταύρος
Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Κάποιες από αυτές τις σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά ίσως δεν το έπαιρνες απόφαση για να προχωρήσεις στην υλοποίηση τους. Τώρα είναι η ώρα να το κάνεις και μάλιστα με πολύ καλή διάθεση και αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, έχεις σύμμαχο σου την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου που θα σου δώσει ερωτική ενέργεια αλλά και μια τάση να πάρεις πρωτοβουλίες που θα βγάλουν τη σχέση σου από τα αδιέξοδα. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, αξιοποίησε αυτό το Σάββατο για να κάνεις την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Καλό είναι να είσαι συγκρατημένος στη δουλειά σου και να σκεφτείς καλά κάποιες προτάσεις ή πιθανές συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε αγχώνουν. Άρχισε να σκέφτεσαι τρόπους που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Υπάρχουν ίσως κάποιες λύσεις που σου διαφεύγουν και σήμερα θα εμφανιστούν μπροστά σου.

Δίδυμοι
Το αποψινό Σάββατο είναι αρκετά έντονο για εσένα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και εκτός αυτού θα βρεις και διάφορα εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων σου. Κινήσου ήρεμα και χωρίς να παρασύρεσαι από κάποιους ανθρώπους ώστε να μπορέσεις προγραμματισμένα να ανταποκριθείς σε όλα τα θέματα που σε αφορούν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορούν να πάνε καλά, αν σταματήσεις να ξεσπάς στη σχέση σου, τα νεύρα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη δουλειά. Καλύτερα μοιράσου και συζήτησε με τον σύντροφο σου ότι σε προβληματίζει για να νιώσεις καλύτερα. Αν πάλι είστε μόνοι, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, είναι στο χέρι σου κάποια ζητήματα που παραμένουν στάσιμα μέχρι τώρα να τα διεκπεραιώσεις και να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα σου, χωρίς εμπόδια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκύψεις το κεφάλι και να δουλέψεις. Προσοχή στα οικονομικά σου όπου κάποιες συμφωνίες ή ξεκινήματα θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Καρκίνος
Σήμερα κάποιες κοινωνικές επαφές θα σε ωφελήσουν ιδιαίτερα και δεν πρέπει να κάνεις το λάθος να κλειστείς στον εαυτό σου. Δεν είναι ώρα για εσωστρέφειες!!! Ωστόσο, απόφυγε και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που θα σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις. Οι ικανότητές σου είναι παρά πολλές. Αξιοποίησε τες!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια καλή μέρα και σε περιμένουν ήρεμες στιγμές δίπλα στον σύντροφό σου. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου και βάλε τη σχέση σου σε μια νέα βάση. Όσοι είστε μόνοι, θα χρειαστεί να γίνετε ίσως περισσότερο συναισθηματικοί για να προσεγγίσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά από εκείνα που σκέφτεσαι και με λίγο προγραμματισμό θα προλάβεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ενίσχυση. Μην αγχώνεσαι και βάλε μια σειρά για να τακτοποιήσεις τα χρέη σου.

Λέων
Τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά για την ζωή σου. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει δείχνουν να αποδίδουν και με λίγη ακόμα δουλειά θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται και να σε γεμίζουν ικανοποίηση με την εξέλιξή τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, βρες ποιό πραγματικά είναι το ζήτημα που σε προβληματίζει στη σχέση σου και μίλησε με τον σύντροφό σου για αυτό, χωρίς να κρύβεσαι. Με το να απομακρύνεσαι, χειρότερα παρά καλύτερα κάνεις τα πράγματα. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, η μέρα θα φέρει φλερτ, γι’ αυτό μη μένεις σπίτι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες καθυστερήσεις τώρα εξαλείφονται και μπορείς να κάνεις νέα σχέδια που θα πάνε μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου οι εξελίξεις είναι θετικές αφού νέες πηγές εσόδων προκύπτουν και σε ανακουφίζουν.

Παρθένος
Η διάθεσή σου σήμερα θα χαλάσει από κάποιες σκέψεις που σε αναστατώνουν. Κλείσε τα αφτιά σου σε όσα σχόλια σε κάνουν απαισιόδοξο και κοίταξε με ειλικρίνεια, ποιά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα. Δε χρειάζεται να σώσεις σήμερα τον κόσμο. Επικεντρώσου στα δικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, δεν θα πάνε καθόλου άσχημα και αν δεν επηρεαστείς κιόλας από το περιβάλλον και την κακή διάθεση που επικρατεί θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφο σου. Εσύ που ψάχνεις να βρεις έναν άνθρωπο να πορευτείς στην ζωή σου, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις που θα τον φέρουν δίπλα σου και ξεκόλλα μια και καλή από το παρελθόν και από οτιδήποτε σε τραβάει πίσω.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου έχουν εξελίξεις και πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ότι προκύψει. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα, καθώς οι υποχρεώσεις δεν παίρνουν άλλη αναβολή και θα πρέπει να βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και φέρνει θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακούς με μεγαλύτερη προσοχή τους γύρω σου και να μην επιμένεις στην άποψη σου πριν καταλάβεις τι θέλουν να σου πουν. Ίσως κάποιες συζητήσεις να σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου, γι αυτό έχε το νου σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου στέλνει η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο για να βελτιώσεις την επικοινωνία μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να λύσεις τα προβλήματά σου μέσα από την κουβέντα. Αν είστε αδέσμευτοι Ζυγοί αυτό το Σάββατο μπορεί να σας εκπλήξει με μια γνωριμία από το παρελθόν που επανέρχεται δυναμικά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου είναι καιρός να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη και να μην αφήνεις κάποιες ιδέες να μένουν στο ντουλάπι. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και υλοποίησε όσα έχεις στο μυαλό σου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και ανασφάλειες. Τα οικονομικά σου, σου προκαλούν αβεβαιότητα, αλλά δεν πρέπει να αφήσεις το άγχος να σε πνίξει. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς και μείωσε όσο το δυνατόν περισσότερο τα έξοδα σου, για να δείς σύντομα αποτέλεσμα.

Σκορπιός
Η ψυχολογία σου δεν είναι και στα καλύτερά της αυτό το Σάββατο. Μην αφήνεις όμως να σε παίρνει από κάτω και χρησιμοποίησε τη λογική σου για να βάλεις τα πράγματα σε σειρά. Απόφυγε με κάθε τρόπο οτιδήποτε σε χαλάει και επικεντρώσου σε όσα μπορείς να κάνεις για να φτιάξεις τα ζητήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου άφησε τα συναισθήματά σου να βγουν ελεύθερα και μην φοβάσαι να εκφραστείς στον σύντροφό σου. Είναι ο μόνος τρόπος για να πάς πιο πέρα τη σχέση σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, είναι μια καλή μέρα για φλερτ. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην απομακρύνεσαι από τις παρέες σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου μπορεί να έχουν κάποιες καθυστερήσεις και απογοητεύσεις αλλά αυτό δεν πρέπει να σου ανακόψει την πορεία σου. Συνέχισε τις προσπάθειές σου και αυτές πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψουν. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα. Απόφυγε τα έξοδα και κυρίως δες με μεγαλύτερη σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω.

Τοξότης
Σήμερα θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις αλλά για να είναι οι σωστές θα πρέπει να είσαι ήρεμος και συνετός. Μην παρασυρθείς από τα μεγάλα λόγια και δες με μεγαλύτερη ψυχραιμία κάποια άτομα που σε πλησιάζουν με πολλές υποσχέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πάρε πρωτοβουλίες και ανανέωσε τη σχέση σου, η οποία περνάει μια δύσκολη φάση. Είναι στο χέρι σου να αντιστρέψεις το κλίμα που επικρατεί. Εσύ που ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, το κοινωνικό σου προφίλ είναι πολύ ανεβασμένο σήμερα και αυτό θα σου φέρει μια γνωριμία που αξίζει τον κόπο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά και κάποιες συνεργασίες που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις για την πρόοδο των σχεδίων σου, θα σου βγουν σε καλό. Χειρίσου με σοβαρότητα τα οικονομικά ζητήματα που έχεις παραμελημένα για να μπορέσεις να δώσεις τελικές λύσεις και να νιώσεις καλύτερα.

Αιγόκερως
Το σημειρνό Σάββατο θα σε κουράσει αρκετά αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί και μόνος σου. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Ωστόσο, η ψυχραιμία και η σύνεση θα σε σώσουν και αν δεν κινηθείς βιαστικά και σπασμωδικά θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η Αφροδίτη από την Παρθένο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, αξιοποίησε τη δύναμη της γοητείας σου για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου έχουν πολύ άγχος και νιώθεις ότι τελικά δεν καταφέρνεις όσα θέλεις. Όμως, με μια δεύτερη ματιά θα διαπιστώσεις ότι ήδη έχεις κάνει αρκετά βήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου ότι κι αν γίνει και μην ενεργείς εν βρασμώ ψυχής γιατί μπορεί να γίνουν μοιραία λάθη. Τα οικονομικά σου φορτώνονται με έξοδα και καλά θα κάνεις να περιορίσεις με κάθε τρόπο τις σπατάλες. Μη βιαστείς να πεις ναι σε οικονομικές συμφωνίες.

Υδροχόος
Είναι πολλά τα λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν και σήμερα σου έρχονται στο νου και σε αναστατώνουν. Αν καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις τις εμπειρίες αυτές ως μαθήματα θα πετύχεις πολύ πιο γρήγορα τους στόχους σου. Ειδικά σήμερα μην αφήσεις κάποιες παρελθοντικές εμπειρίες να σταθούν εμπόδιο στις κινήσεις σου και τα παθήματα ας σου γίνουν μαθήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν και να περάσεις μια ζεστή και ερωτική μέρα μαζί του, χωρίς εντάσεις. Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν μεγάλο έρωτα, που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Φρόντισε μόνο να είσαι διακριτικός.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά και παρότι οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται είσαι σε θέση να τακτοποιήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις εκκρεμότητές σου. Κάνε το ίδιο και με τα οικονομικά σου. Βάλε τα χρέη σου σε μια σειρά και μην ξεφεύγεις άλλο με τα έξοδά σου.

Ιχθείς
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα είναι πολλές και αξιοπρόσεκτες, αλλά με την τάση για απομόνωση που έχεις μάλλον θα τις βλέπεις από μακριά να περνούν και να χάνονται… Είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς και να αρχίσεις να εκμεταλλεύεσαι κάθε περίσταση. Κουβέντιασε με τα δικά σου άτομα και να είσαι σίγουρος ότι θα σε ακούσουν και θα σε βοηθήσουν σε ότι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις που θα έχει σήμερα η σχέση σου. Απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου και μίλησε ήρεμα για όσα σε απασχολούν. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες από το καβούκι σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα έχει προτάσεις πολύ ενδιαφέρουσες και νέες συνεργασίες θα σε κάνουν να πάς πολύ μπροστά τα σχέδιά σου. Αρκεί να είσαι εκεί για να δείς τα θετικά αποτελέσματα και μην παρασυρθείς ακόμη μία φορά από τον ενθουσιασμό σου. Τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και με λίγη προσοχή στα έξοδά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε μια καλή ισορροπία.

Read More

And More