Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/4/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Η σημερινή Κυριακή φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις και σε επηρεάζει αρνητικά. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Μην επενδύσεις τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείς. Αντίθετα είναι μια καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποια κουβέντα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου σχετικά με αυτά που αισθάνεται, να σε ανησυχήσει και να σε προβληματίσει. Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς όσα σου λέει και μην βιαστείς να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι γιατί μπορεί να είναι επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής και να μην έχουν σημασία. Εάν πάλι είσαι μόνος, περιποιήσου περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά ασχολήσου με τον εαυτό σου, αν θέλεις να σε προσέξουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις εντάσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Καλύτερα να μη μιλήσεις και να φανείς ψύχραιμος σε μια τέτοια κατάσταση. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

/

Ταύρος
Η σημερινή μέρα φέρνει για εσένα κάποιες εχθρικές καταστάσεις και ένα παρασκήνιο που θα σε στενοχωρήσει ιδιαίτερα και μπορεί να ανατρέψει ακόμα και τα σχέδιά σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο και οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί με τον Κρόνο και τον Ουρανό θα παίξουν σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό μη πιέζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσεις το άγχος να καταβάλει τη διάθεση αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους θα δείς ότι στην πορεία όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και μην τα περιμένεις όλα από τη δική του πλευρά. Αν ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, είναι καλό να ασχοληθείς με κάτι που να σε ευχαριστεί και ίσως έτσι να συναντήσεις και καινούργιους ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου η σημερινή μέρα φέρνει πολλές και σημαντικές εξελίξεις και μπορεί η καριέρα σου να πάρει το δρόμο που θέλεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και η καθημερινότητά σου αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο.

Δίδυμοι
Η σημερινή Κυριακή είναι πραγματικά δύσκολη για εσένα καθώς σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις ή ξεκάθαρες θέσεις σε ζητήματα που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα λόγια που θα πεις, για να αποφύγεις, όσο γίνεται, συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και ήρεμα μέσα στη σχέση σου, γεγονός που θα σε ικανοποιήσει και θα διώξει κάποιες αμφιβολίες που υπάρχουν στο κεφάλι σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, για να ξαναδείς παλιούς φίλους ή να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις αρκετό φόρτο υποχρεώσεων και πολλά νεύρα που θα σε αποσυντονίσουν. Βάλε έναν καλό προγραμματισμό και μην αμελείς συνεχώς τα θέματα που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Καλύτερα να ασχοληθείς άμεσα και αποτελεσματικά με όλα όσα σε προβληματίζουν και να μην τα αφήνεις σε εκκρεμότητα γιατί θα τα βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι δύσκολα οπότε φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες.

Καρκίνος
Η μέρα ξεσκεπάζει μυστικές επαφές αλλά και κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, και οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Καλό είναι να μην μείνεις στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις μπροστά για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες συγκυρίες να σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η νευρικότητα που έχεις, συνεχίζει να δυσχεραίνει το κλίμα στη σχέση σου και σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το σύντροφό σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι για να καλύψεις αυτό το χάσμα. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες για να δείς την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου η σημερινή ημέρα απαιτεί προσεκτικό χειρισμό σε διάφορα ζητήματα, καθώς θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Μην αγνοείς την πραγματικότητα και κάνεις κινήσεις για να τη βελτιώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα πρέπει να αναβάλλεις και πρέπει να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά να κινηθείς με τη δέουσα υπομονή. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο επιπλέον μπλεξίματα θα σου φέρουν.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου αρχίζουν να δημιουργούνται ξεκάθαρες καταστάσεις και από εδώ και πέρα, θα μπορείς χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία που επιθυμείς για το κοινό σου μέλλον. Αν είσαι μόνος, μην αφήνεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιάζονται, να περνάνε ανεκμετάλλευτες, μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι σίγουρος. Θα πρέπει να δώσεις λίγο περισσότερη σημασία σε κάποια άτομα και αν δεν σου κάνουν μπορείς απλώς να φύγεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, είναι περίοδος για συζητήσεις και σχέδια που αφορούν το παρελθόν, αλλά και για τακτοποίηση υποθέσεων που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Παρθένος
Σήμερα θα πρέπει να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις και να μην περιμένεις από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά σου, ούτε να σε απαλλάξουν από τις έννοιες σου. Η Σελήνη που κινείται στον Υδροχόο σε επηρεάζει θετικά και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα σχετικά με οικονομικά θέματα ή μία αξιόλογη γνωριμία που θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να ακούσεις λόγια από το ταίρι σου που θα σε εξοργίσουν. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις μεταξύ σας. Εάν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, σήμερα μπορείς να αφήσεις ελεύθερη τη γοητεία σου για να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα με άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι ευνοϊκές και πολύ πιθανό να βελτιωθούν και οι συνθήκες στην εργασία σου. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Παράλληλα, τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Αν ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να τα σταθεροποιήσεις, αλλά και για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, θα νιώσεις σύντομα πολύ καλύτερα.

Ζυγός
Εάν είσαι Ζυγός η σημερινή ημέρα είναι εποικοδομητική για το ζώδιο σου, ειδικά σε ότι αφορά σχέδια του παρελθόντος, αλλά δυστυχώς θα σε απασχολήσουν και κάποιες εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειάς σου που έχουν μείνει πίσω. Περιόρισε όσο μπορείς το άγχος και την ένταση γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βάλεις τα θέματά σου σε μια σειρά. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές άφησε τις για αργότερα, γιατί το πλανητικό σκηνικό ίσως σε ξεγελάσει στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, σήμερα η αισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει πορεία και να δεχτείς μία πρόσκληση από άτομο του παρελθόντος που έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς μαζί του. Πρόσεξε τι θα κάνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι μια καλή μέρα για να δρομολογήσεις τις μισοτελειωμένες υποθέσεις που σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που δεν έχεις υπολογίσει.

Σκορπιός
Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα σου τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου χωρίς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιων δικών σου ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μια καλή μέρα για να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις και γενικά να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές που σου φέρνει η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο για να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ατμόσφαιρα στην σχέση σου είναι πολύ καλή, καθώς οι πλανήτες σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε ξαφνιάσουν. Κι εάν ζεις ακόμη στη μοναξιά, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει και όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα θα επικρατήσει ένα κλίμα ανασφάλειας, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, γιατί με την εργατικότητα που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και μπορείς να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καιρός για σπατάλες.

Τοξότης
Αρκετή ψυχραιμία και υπομονή θα σου χρειαστεί σήμερα για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φέρνει στην επιφάνεια το πλανητικό σκηνικό και μάλιστα με έναν κάπως επιθετικό τρόπο. Γενικά θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται, ειδικά σήμερα να τραβάς τα πράγματα στα άκρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειες σου και φροντίσεις να εξωτερικεύσεις λίγο τον ερωτισμό σου. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, ασχολήσου με μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι, που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ασχολήσου με τον εαυτό σου χωρίς να σε παίρνει από κάτω.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου φρόντισε να περιορίσεις τον αυθορμητισμό που σε διακρίνει, γιατί υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα λύσεις με πολύ σκέψη και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, όπως και τα έξοδα. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Αιγόκερως
Η σημερινή Κυριακή έχει πολλές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Γι’ αυτό φρόντισε να προγραμματιστείς και να μην αγχώνεσαι γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τις λάθος εκτιμήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τους ανθρώπους που προσπαθούν να σε εξαπατήσουν, γιατί θα αποπροσανατολιστείς από τους στόχους σου. Να γνωρίζεις ότι το πλανητικό σκηνικό κρύβει ιδιαίτερα επικίνδυνες παγίδες που πρέπει να σε κρατούν σε εγρήγορση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σε ικανοποιεί σήμερα στο μέγιστο βαθμό και νιώθεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να κάνεις όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα αισθήματά σου. Η ανταπόκρισή του θα σε χαροποιήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου. Κάνε συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, για να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις στα διάφορα προβλήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Καλό είναι σήμερα να μην πιέζεσαι και να μη φορτώνεσαι με περισσότερες ευθύνες, από αυτές που μπορείς να αντέξεις, γιατί υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες που δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Βάλε κάποιο πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν προλαβαίνεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και αν τις αξιοποιήσεις θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα η σχέση σου θα σε απασχολήσει και μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος, από κάποια λόγια του συντρόφου σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις και να εκφράσεις τα παράπονά σου απέναντι σε οποιαδήποτε στάση σου φαίνεται παράλογη. Εάν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, σήμερα είναι πολύ πιθανό κάποιο άτομο να εισβάλλει στη ζωή σου και να αλλάξει τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να τα πάς πολύ καλά, παρόλο που το άγχος που έχεις είναι αρκετό. Απλώς απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές σε σχέδια γιατί η ημέρα δεν σε ευνοεί. Αλλά και στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

Ιχθείς
Η σημερινή Κυριακή θα έχει αρκετή ένταση κυρίως για ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι από το κοντινό σου περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και να φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αν αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Εάν ακόμη ψάχνεσαι, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να μην επαναπαύεσαι αν θέλεις να δείς τις καταστάσεις να αλλάζουν στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα καλό είναι να αποφύγεις να δώσεις λύσεις σε όποιες διαφορές έχεις με τους συνεργάτες σου και γενικά μην τραβήξεις τις καταστάσεις στα άκρα γιατί το πλανητικό σκηνικό θα προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση στις επαφές σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι περισσότερο προγραμματισμένος, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που οφείλονται περισσότερο στα νεύρα σου και στην κακή σου διάθεση.

Read More

And More