Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη σε προτρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να κάνεις περισσότερα δημιουργικά, ρομαντικά και διασκεδαστικά πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν νέα ξεκινήματα ή επανεκκινήσεις, ποιοτικός χρόνος  και νέα κανάλια έκφρασης. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις έξοδα και την υπέρβαση του οικονομικού προϋπολογισμού σε όλη αυτή τη διαδικασία. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου καθώς οι συνθήκες το επιτρέπουν. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνίες και πιθανές συναντήσεις φτιάχνουν τη μέρα σου.

Ταύρος
Η νέα Σελήνη σήμερα φέρνει φρέσκια ενέργεια στη ζωή σου, προσωπικές αναζητήσεις τις επόμενες εβδομάδες. Ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με την οικογένεια, τη ζωή στο σπίτι ή τις συνθήκες και τις ρυθμίσεις διαβίωσης θα σε αναζωογονήσουν. Μια όψη Ερμή – Πλούτωνα η οποία είναι επίσης ενεργή σήμερα μπορεί να οδηγήσεις σε μια αποκάλυψη που δεν ήταν στην πρόθεση σου. Αυτό μπορεί να αφορά και στην συναισθηματική εκδήλωση ενός θαυμαστή.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει κίνητρα για να κάνεις πολύτιμες, χαρούμενες συνδέσεις και επαφές, να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να βρεις νέες ιδέες για την επόμενη εβδομάδα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να σκεφτείς τους στόχους και τις αποφάσεις σου. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ασφάλεια κι αν είσαι μόνη, εκπλήξεις.

Καρκίνος
Η σημερινή νέα Σελήνη θέτει τη βάση για νέα ξεκινήματα την επόμενη εβδομάδα και κυρίως προσεγγίζεις τα οικονομικά με μια νέα πιο ανανεωμένη προοπτική. Είναι μια καλή στιγμή για να κερδίσεις χρήματα ή να προγραμματίσεις ή να οργανώσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις. Εμπιστεύσου περισσότερο τον ερωτικό σύντροφο σου και φρόντισε σήμερα να του δείξεις με κάθε τρόπο την αφοσίωση σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς να παραβλέπεις όμως τα αρνητικά του σημεία.

Λέων
Η νέα Σελήνη εμφανίζεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο δείχνοντας μια προσωπική νέα αρχή ή μια αίσθηση ότι έχεις μια νέα μίσθωση στη ζωή. Νιώθεις δύναμη για να κάνεις αλλαγές και να κατευθύνεις τη ζωή σου εκεί που θέλεις να πάει τις επόμενες μέρες. Ωστόσο σήμερα μπορεί να νιώσεις πως είναι δύσκολο να ευχαριστήσεις τον ερωτικό σύντροφο σου όμως μην σταματάς την προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και όχι τους άλλους.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη εντείνει την ανάγκη σου για ξεκούραση και αναπλήρωση και οι ψυχικές και πνευματικές σου ανάγκες έρχονται σε προτεραιότητα. Τις επόμενες μέρες έχεις την τάση να ασχολείσαι αποκλειστικά με ιδιωτικά θέματα που χρειάζονται προσοχή. Θαμμένα ή παραμελημένα θέματα   χρειάζονται την προσοχή σου. Πρόσεξε την τάση σου να ελέγχεις τη ζωή του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα πράγματα σε σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να εξελιχθούν από μόνα τους.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια νέα ενέργεια ή ένα νέο ξεκίνημα σε μια φιλία ή ένα ιδιαίτερο έργο. Νέοι στόχοι, όνειρα και σχέδια μπορείς να τα απολαύσεις την επόμενη εβδομάδα. Επίσης αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να σε βοηθήσει να αναζωογονήσεις την κοινωνική σου ζωή, τις επικοινωνίες ή το συναίσθημα της σύνδεσης με τους άλλους. Όλο αυτό το κλίμα ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι.

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη ενθαρρύνει τη μελλοντική ενέργεια σου ειδικά για την επαγγελματική ή δημόσια ζωή σου. Μπορεί να παρουσιαστούν νέες ευθύνες, αναγνώριση ή νέα θέση στον ορίζοντα. Εάν επιθυμείς να ανέβεις ένα επίπεδο στην επαγγελματική σου ζωή σύντομα θα νιώσεις ότι έχεις τα απαραίτητα προσόντα για να το κάνεις. Προτίμησε να είσαι ευγενική με τον αγαπημένο σου έστω κι αν κάποια στιγμή νιώσεις πως σε εκνευρίζει. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και κάνε τις σωστές επιλογές.

Τοξότης
Η νέα Σελήνη σήμερα μπορεί να λειτουργήσει σαν κινητήρια δύναμη και ασυνήθιστες δραστηριότητες που σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελείς την επόμενη εβδομάδα. Το πνεύμα σου για εξερεύνηση, ανάπτυξη και εξέλιξη πέρα από τις συνηθισμένες σου εμπειρίες σου είναι ιδιαίτερα ισχυρό. Η συναισθηματική σου ζωή σε κάθε περίπτωση βρίσκει τις ισορροπίες της.

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να ανοίξει πόρτες για να ακολουθήσεις ένα πάθος την επόμενη εβδομάδα. Μπορεί επίσης να προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον για να μάθεις τις ανάγκες, τα κίνητρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Ωστόσο μια όψη Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μικρά προβλήματα και να τους δώσεις περισσότερη έκταση από όσο θα έπρεπε. Ενίσχυσε την ερωτική συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να καλλιεργήσει το έδαφος για μια σημαντική επανεκκίνηση και μια νέα αρχή στον τομέα των σχέσεων. Η εβδομάδα που έρχεται είναι κατάλληλη για την ενίσχυση μιας σχέσης, τη σύναψη μιας συμφωνίας, τη διαπραγμάτευση και τη σύνδεση. Σήμερα πέρνα καλά με τον αγαπημένο σου και κρατήστε τρίτα πρόσωπα μακριά από τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ευχάριστο προβλέπεται για σένα και τον τομέα των ερωτικών σου.

Ιχθείς
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει ενέργεια, προσδοκία και προοπτική στη δουλειά, στις υπηρεσίες, την υγεία και τις συνήθειες σου. Θέτει τη βάση για νέα ξεκινήματα ή μια νέα προσέγγιση σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς. Σου δίνονται νέα κίνητρα για να ξεκινήσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου κι αυτό σημαίνει για σένα που είσαι μόνη συναισθηματικά, μια καινούρια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μια έκπληξη στον αγαπημένο σου θα έβγαζε τη σχέση σας από το λήθαργο.

Read More

And More