Ζωή Δημητράκου – J2US: Η στενοχώρια μετά την κριτική, η γυμναστική και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της

Η Ζωή Δημητράκου μπήκε τηλεοπτικά στις ζωές μας μέσα από τη συχνότητα του Mega πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η πανύψηλη γυμνάστρια φέτος εμφανίζεται στο J2US στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή. Στο δεύτερο act τους, όμως, το βράδυ του Σαββάτου, δεν κέρδισαν πολύ θετικά σχόλια, με αποτέλεσμα η Ζωή να δείξει τη στενοχώρια της στις δηλώσεις που ακολούθησαν στην κάμερα της πρωινής εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

«Άνθρωποι είμαστε και θα στενοχωρηθούμε και θα γελάσουμε. Δεν μπορώ όταν είμαι στενοχωρημένη με τον εαυτό μου να δείξω ότι είμαι χαρούμενη. Έχω και το άγχος γιατί είναι και ο Λευτέρης Πανταζής δίπλα μου και θέλω να είμαστε ένα ωραίο ντουέτο….» δήλωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια του σόου τραγουδιού του Open.

Δες εδώ τις κοινές δηλώσεις που έκανε με τον Λευτέρη Πανταζή στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα:

Ποιο είναι, όμως, το ευαίσθητο μελαχρινό κορίτσι που έχει μπει στις ζωές μας τον τελευταίο χρόνο κι έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις του αντρικού κοινού;

Η Ζωή Δημητράκου είναι γεννημένη στις 25 Μαΐου 1987 στη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1,87. Από μικρή λάτρευε το κολύμπι, αλλά την καρδιά της κέρδισε πολύ γρήγορα το μπάσκετ, αφού κληρονόμησε τα γονίδια του πατέρα της, γνωστού καλαθοσφαιριστή.

Η ομάδα μπάσκετ «Ουάσιγκτον Μίστικς» την έκανε δική της το 2016, με τη Ζωή να αναδεικνύεται ως η τρίτη Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια που αγωνίστηκε στο WNBA. Μετά το τέλος της μπασκετικής σεζόν, επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ένας σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο, θα την οδηγήσει στο να σκεφτεί να σταματήσει το μπάσκετ. «Ήταν η περίοδος που μου είχε μπει στο μυαλό να ξεκινήσω μία καινούρια καριέρα. Θεωρώ ότι ήμουν στην πλέον κατάλληλη ηλικία για να το κάνω αυτό και με δεδομένο ότι ο πρωταθλητισμός δεν συνδυάζεται με ο,τιδήποτε άλλο, αποφάσισα να σταματήσω».

Στη συνέχεια επέλεξε να παρακολούθησες κάποια θερινά μαθήματα στα οικονομικά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, αλλά λίγο καιρό μετά της ήρθε… ουρανοκατέβατη η πρόταση για την παρουσίαση μίας fitness εκπομπής, με αποτέλεσμα να γυρίσει στην Ελλάδα.

Έχει περίπου 42.000 ακολούθους στο Instagram και οι φωτογραφίες της είναι αναμφίβολα εντυπωσιακές.

Read More

And More