Ζωή Λάσκαρη: Ξεσπά μετά τα σχόλια για την αγκαλιά στον Δημήτρη Κουτσούμπα!

“Δεν ανήκω σε κανέναν σας, παρά μόνο σε ό,τι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου”, απαντά η Ζωή Λάσκαρη σε όσους την κρίνουν για τις φιλίες της από το χώρο της πολιτικής, τις πράξεις και τις ιδέες της. Μετά τη θερμή αγκαλιά με τον γ.γ. Του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην παράσταση “Νύφη Κουράγιο” (δες φωτογραφίες), η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε ποικίλες κριτικές…

Επειδή, όμως, τόσα χρόνια στο χώρο δεν έχει συνηθίσει να μασά τα λόγια της, η Ζωή Λάσκαρη δίνει τη δική της απάντηση μέσα από τη σελίδα της στο Facebook… Μια απάντηση σε όσους προσπαθούν να κρίνουν κάθε της κίνηση!

“Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από την λεγόμενη Δεξιά, γράφουν πως είμαι ισχυρός παράγοντας της κεφαλαιοκρατίας. Όταν εμφανίζομαι με φίλους μου από την λεγόμενη Αριστερά, γράφουν πως προδίδω την μνήμη της οικογενειακής μου τραγωδίας στον Εμφύλιο. Όταν παίζω στο θέατρο ρόλο Εβραίας γράφουν πως είμαι Εβραία και ίσως και πράκτορας της Μοσάντ και όταν παίζω ρόλο αστής γράφουν πως ζω μες τον πλούτο. Όταν διατυπώνω μια άποψη για τη σημασία του χριστιανισμού στην ελληνική ιστορία και παράδοση, γράφουν πως είμαι βαθύτατα συντηρητική και όταν διατυπώνω άποψη για το δικαίωμα του ανθρώπου να επιλέγει ελεύθερα την σεξουαλική του ζωή γράφουν πως θέλω να αποδομήσω τις ηθικές αξίες και την κοινωνική συνοχή. Όταν εκφράζω τη συμπάθεια μου για έναν πολιτικό είμαι συστημική και όταν εκφράζω την οργή μου για το δράμα των προσφύγων είμαι θεματοφύλακας της παγκοσμιοποίησης και υποστηρίκτρια της πολιτικής μιας δήθεν απάτριδος Αριστεράς Δεν ανήκω σε κανέναν σας, παρά μόνο σε ό, τι μου υπαγορεύει η συνείδηση μου”, έγραψε χαρακτηριστικά.


Read More

And More