Ζωή Παπαδοπούλου: Είναι full in love με γνωστό αθλητή! Φωτογραφίες

Η Ζωή Παπαδοπούλου αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της, με πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με τεράστια ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως του Δημήτρη Μητροπάνου και της Χαρούλας Αλεξίου. Η όμορφη τραγουδίστρια, όμως, δεν έχει μόνο μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μουσικής, αλλά βιώνει και την προσωπική ευτυχία, στο πλευρό του συντρόφου της, Θοδωρή Πλεμμένου.

Η Ζωή και ο Θοδωρής είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και full in love! Το ζευγάρι περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, γεμάτη έρωτα και μοναδικές στιγμές. Μάλιστα, ο σύντροφος της τραγουδίστριας έχει μία επιτυχημένη πορεία ως παίκτης στο volley και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει διακριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και το σίγουρο είναι πως σε λίγο καιρό θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Μάλιστα, ο Κώστας Καραφώτης ήταν εκείνος που τους γνώρισε και τους έφερε κοντά! Η Ζωή Παπαδοπούλου αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Baraonda, στο πλευρό του Γιάννη Πάριου, ενώ εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί και ο νέος της δίσκος, με την υπογραφή των Χρήστου Νικολόπουλου και Λίνας Νικολακοπούλου.

Όπως μπήκε η άνοιξη στην ζωή της, έτσι και ο δίσκος της φέρει τον τίτλο “Να έρχεται η άνοιξη”!

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μία από τις βόλτες του στο Πασαλιμάνι του Πειραιά. Η Ζωή και ο Θοδωρής περπάτησαν χεράκι – χεράκι και δεν σταμάτησαν τις αγκαλιές και τα φιλιά. Άλλωστε ο έρωτας δεν κρύβεται!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More