Ζωή Παπαδοπούλου: «Η ηλικία μου είναι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί φυσιολογικά»

Η Ζωή Παπαδοπούλου βιώνει το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της, καθώς διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της μετά από πολλές προσπάθειες αλλά και δύο αναγκαστικές διακοπές κύησης. 

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Μας» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την εγκυμοσύνη της αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε.

«Είμαι πολύ καλά! Η εγκυμοσύνη έχει πάει πολύ καλά, χωρίς τα δύσκολα συμπτώματα. Πάντα με τη γνώμη των γιατρών μου συνέχιζα να δουλεύω και το πήγαινα βήμα βήμα. Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου να μείνω έγκυος, πάντα πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που ορίζουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Ας αφήσω το σώμα και την ψυχή μου να ηρεμήσει. 

Ας αφεθώ στην τύχη στη ζωή μου που βρήκα έναν άνθρωπο που είναι κοντά και είναι συνοδοιπόρος και να εστιάσω σε αυτό και τη σχέση μας. 

Εγώ αυτό που λέω είναι δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει και με καλή πρόθεση. Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Αριθμοί είναι. Εγώ είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Δεν κατάλαβα. Και φυσιολογικά» εξομολογήθηκε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Δες όλη τη συνέντευξη που έδωσε η Ζωή Παπαδοπούλου στο Πρωινό μας παρακάτω:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164